I går åt vi sedvanlig kalkon, så gott! Jag utgår från Ernsts recept men byter ut inkråm och kycklinglever mot färs och har totalt 500g färs istället. Perfekt mat till jul, nyår eller trettonhelg.http://www.koket.se/ernsts-fyllda-julkalkon
Hann ej ta kort innan någon var framme med kniven, men en liten närbild blev det ändå.
Har ni aldrig gjort kalkon, testa!!! Det är jättelätt. Den måste dock tina ett par dygn i kylskåpet och glöm ej ta ut påsarna inuti kalkonen med "inkråmet"
Igår var vi på bio och såg "Sing". Den var jättebra och innehöll väldigt många bra låtar. Så bra så femåringen diggade rejält i slutet.
På torsdag åker jag och dottern till Indien för att hälsa på min fd gymnasiekompis som bor där med sin familj. Maken måste jobba så han och "småkillarna" är hemma. Passar på att göra en massa mys med dem innan jag åker.
Packa måste vi också göra.
Ha en fin tisdag! Kram Stina
Hej & God Fortsättning!
SvaraRaderaJa, kalkon är ju bara underbart gott:))
Men nu är jag mest sugen på vegetarsikt, julmaten är liksom inte min grej, får mest ont i magen ;-)
Här åkte stumpefi med mormor o morfar hem så hon är borta tom fredag... Så det är bara jag o maken resten av veckan :)
Men vi jobbar med, men på torsdag em och kväll ska jag gå och äta och på bio med Elin (systerdottern du vet :)) Ska bli såååå mysigt, bara hon o jag :)
Såååå spännande med Indienresan!!! Ha det toppen!
Kramar Anna
Kikar in för att önska dig
SvaraRaderaett Gott Nytt År !
Hoppas allt är bra och att du och dina har haft
en riktigt mysig jul.
Nu ska jag läsa ikapp lite hos dig :)
Kram Pia
Tittar in och önskar ett fantastiskt nytt år!
SvaraRaderaKram Jenny