GI bröd-
Blanda
10 dl fullkornsgrahamsmjöl
4 dl fiberhavregryn
2 dl linfrö
1,5 dl valnötter
1 dl pumpakärnor
Knappt 1 dl flytande honung( ca 90 ml)
2 rivna äpplen, skalade
4 tsk bikarbonat
2 tsk flingsalt
1 liter mild naturell yoghurt
Blanda alla ingredienser noga och lägg smeten i två brödformar klädda med bakplåtspapper. Grädda i 175 grader mellan mitten- och nedre delen av ugnen i 60-70minuter.
Går utmärkt att frysa.
Ha en fin kväll! / Stina
Tack för brödreceptet
SvaraRaderaMums!
SvaraRaderaKram Helén
Har ett likande recept på filmjölkslimpa som det var läääänge sen jag bakade..!!
SvaraRaderaHembakt är klart godast! Tisdagskram från Kate
Tack för det brödet! Behöver något nyttigare!
SvaraRaderaKRAM Anna
Hembakat slår allt. Så mycket godare. Kram Anette
SvaraRaderaSå gott med hembakade bröd :) Mums! Kram
SvaraRaderaFinns inget godare :)
SvaraRaderaFin kväll
Kram Pia
Tack för receptet! Det skall jag prova. Jag har på senare år blivit nötallergiker och och de flesta recpetet liknande ditt innehåller nötter :( Kram
SvaraRadera