Populära http://bloggar.besökstoppen.se/
-
Ska du iväg på semester? Då är mitt hetaste boktips(som jag skrivit om tidigare)Rosengäddaserien av Emma Hamberg. Det ingår tre böcker i ser...
-
Visst är det gott med soppa på hösten?! Denna soppa har jag gjort flera gånger. Passa på att torka trattkantareller på hösten(bara att lägga...
-
Hej! Har ni sett att indiska har en ny kollektion "My Indigo Heart"? Jag älskar blått och har hittat ett par guldkorn i kollektion...
-
Länge sedan jag bloggade, men tid och lust har inte funnits, tyvärr. I nuläget är vi i full färd med planering inför vår roadtrip mot Italie...
-
Nyss hemkommen efter en mysig kväll på Halltorp. Skönt att ha nära när man ska hem. För er som inte har nära till Öland kan jag varmt rekomm...
torsdag 4 juli 2013
Rabarber- och jordgubbspaj
Rabarber- och jordgubbspaj
Till en pajform:
2dl mjöl
2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
Blanda ihop ingredienserna och häll över bär och rabarber. Ringa över flytande margarin(ex. smör och rapsolja) och grädda i mitten av ugnen i 200 grader tills pajen fått färg.
För paj i långpanna tredubblar jag recepetet; 6 dl mjöl osv
När jag gjorde paj i långpanna hade jag 1 liter skivade jordgubbar och några rabarberstänglar skurna i cm- bitar.(Frysta rabarber fungerar också)
Etiketter:
Paj
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar