Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 10 november 2013

Bästa och godaste lussebullarna?

Saftigaste och godaste lussebullarna är gjorda efter ett recept från Vetekatten.
Russinen kokas i glögg och efter gräddning penslar man med sockerlag för att få den perfekta ytan.


Barnen tyckte att de var supergoda!

Nedan visas lite av svärmors mat från i går. Hon är jätteduktig på matlagning och skulle verkligen passa i "Halv åtta hos mig" eller "Sveriges Mästerkock"
Toast Skagen a la Kockkampen
Dagen spenderas med mina föräldrar som bjuder på mat. I går blev det både middag hos svärföräldrarna  och lite tjejfest. Rullade hem både bokstavligen(med cykel) och väldigt mätt!              

Afrikansk gryta samt en massa gott tilltugg före maten och rabarberpaj. 


På tjejfesten var jag inte så hungrig...men smakade lite på Jennys goda mat och dessert. Tack tjejer för en toppenkväll i går!
Ha en riktigt bra söndag!/ Stina

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig mathelg o lussekatterna ser ljuvligt goda ut. Kramsar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nu vet jag ju att även du har bakat och din var säkert minst lika goda. Hoppas att du haft en bra start på veckan. Kram Stina

      Radera