För ett tag sedan bakade jag en rabarberpaj med knäcktäcke efter samma recept som jag gjorde äpplepaj med i höstas. Det blev minst lika gott med rabarber, så det blir nog en favorit i repris på denna variant i helgen. Vi har två stora rabarberplantor i trädgården. Jag tycker att det är gott med både rabarbersaft, kräm och paj.
Receptet på pajen hittar du
här. Jag skar mina rabarber i tunna skivor, lade i en skål och tillsatte lite socker. Där fick de safta till sig några minuter innan jag lade dem i formen och hällde på knäcksmeten.
|
Form Gerbera, Grytlappar Lexington |
Gillar du rabarber?
Kram Stina
Mmmm vad gott. Jag gillar rabarber med rätt mängd socker bara. Kram Anette
SvaraRaderaÄlskar rabarber och särskilt i paj.
SvaraRaderaKram
Hi, hi, vi får hoppas det;-)
SvaraRaderaMmm, så gott med rabarberpaj:) Måste se om våra vuxit till sig så att det går att göra lite paj:)
Å vilken fin lykta du fick där:)
Ha en fin helg!
Kram Anna
Rabarber+björnbär testade vi häromveckan med just knäckigt täcke, det var gott! Hinner du hem innan helgen kan du väl ta en sväng norrut? Kram Anna M
SvaraRaderaSå gott det ser ut! Här har det blivit flera rabarberpajer och en rabarberkaka. Har oxå gjort inlägg om rabarberpaj idag ;) kram Suss
SvaraRaderaSå himla gott det ser ut, kan du skicka hit lite ;)
SvaraRaderaÖnskar dig en underbar helg.
Kram fina du
Pia
Mmm..Såå gottit!
SvaraRadera/Kram
MMM måste vara en knäckig paj, tycker jag så den här ska provas!
SvaraRaderaTack för det.
ha en solig och fin dag.
Kram Helena