Curden blev jättegod och det var väldigt lätt att göra den. Den håller ca tre veckor i kylskåpet.
Receptet kommer här, hoppas att du testar att göra den.
I kväll ska vi fira att maken går på semester. Bubbel står på kylning och jag ska göra en lyxig räkpaj med sparris, räkor, rom, parmesan mm. Återkommer med bilder och recept om den blir god.
Dottern kommer också hem i kväll efter en sejour på västkusten med mormor och morfar. Ska bli så mysigt att ha henne hemma igen!
Ha en riktigt härlig fredagskväll! Kram Stina
PS Idag är det USA:s nationaldag så då känns det helt ok om det slinker ner några chips under kvällen ;-)DS
Lät ju lite spännande med jordgubbscurd. :-) Ni får ha ett mysigt firande ikväll! :-) Kramizz Laila
SvaraRaderaMums vad gott det lät kram Diana
SvaraRaderaMen gud så gott det ser ut!!! Tror aldrig jag smakat det förut!
SvaraRaderaKram Malin
Oj så gott, det har jag aldrig testat, men kommer alldeles säkert att göra nu:) Kram Emma
SvaraRaderaMmm vad gott, det måste jag prova. Kram Anette
SvaraRadera