Mina gäster gillade det och det ser väldigt snyggt ut. Man äter ju även med ögat, eller hur?!
Det här fungerar säkert som ett av tillbehören på kräftskivan eller som förrätt till någon som är vegetarian.
Fat Living and Room |
Grillade aubergineskivor med getost och mynta:
6 portioner
200 g färsk getost
3 msk hackad mynta
finrivet skal av 1 lime
1 aubergine(jag tog 2 st)
lite solrosolja
flingsalt
rosépeppar
1. Rör getost med mynta och limeskal. Smaka av med lite salt
2. Skär aubergine i centimetertjocka skivor och pensla dem med olja. Grilla dem på varje sida så att de får ett fint mönster. Lägg dem på ett fat och strö över lite flingsalt.
3. Lägg en sked getoströra på varje aubergineskiva. Toppa med lite mortlad rosépeppar före servering.
(Recept från Drömhem och Trädgård 2014/08)
Ha en fin onsdag! Kram Stina
Åh så gott! Ska absolut testa. Kraam Pia
SvaraRaderaMmm, ser gott ut!
SvaraRaderaVeckans tips är alltid kul, gör du så...
Kram
Mumms & så vacker fat från Living and Room :)
SvaraRaderaHa en härlig dag/Kram
Är en älskare av alla dessa ingredienser, så då måste det va gott, ska absolut testas. :-) Jättefint fat! Kramizz Laila
SvaraRaderaMumsfilibaba.
SvaraRaderaMmmm så mumsigt perfekt för en veggis som mig. Kramisar Tina
SvaraRaderaÅ så gott det såg ut! Perfekt med lite tips så här:)
SvaraRaderaHa de gott!
Kram Anna
Mums vad gott det ser ut och visst äter man med ögat.
SvaraRaderaHa det fint !
Kram Pia
Mums!
SvaraRaderaKram Helén
Mums! Tack för bra tips! Och jag tycker det är kul när du tipsar om lite allt möjligt! :)
SvaraRaderaKram!
Så gott det ser ut! Alltid kul att testa lite nytt :) Kram Åsa
SvaraRadera