Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 27 september 2014

Fröken i Söder- lördag igen med böcker att läsa

Helg igen och det är ju så skönt! Uppe med tuppen(5.40) även idag eftersom lille M ville gå upp. Det ska ju vara bra för knopp och kropp att gå upp ungefär samma tid varje dag.....

I morgon måste vi försöka hitta några nya sänglampor. Vi flyttade vår säng så att den hamnade under snedtaket när vi tapetserade om och detta gjorde att vår väggsänglampa inte funkar längre.
Det är inte så kul att ligga och läsa med taklampan som enda ljuskälla.

Just nu är det böckerna på bilderna nedan som står på tur. Är du ute efter en rolig bok tipsar jag om "Rosengädda nästa" av Emma Hamberg. Nu är det den fristående del två i serien som jag hoppas är lika rolig och bra.
Efter att ha läst den fina, sorgliga och bästa boken någonsin "Livet efter dig" har jag även tänkt att läsa nya boken av Jojo Moyes. Jag hoppas att jag blir lika tagen och berörd att den nya boken.


Har du någon bok som du ska läsa?

Ha en fin lördag!

4 kommentarer:

 1. Hambergs bok håller jag på att läsa. Jag gillar hennes böcker. Lättsamma och oftast lite roliga. Lycka till med ditt letande idag och ha en riktigt fin dag. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite böcker att läsa. Ha en fin lördag! Kram

  SvaraRadera
 3. Njäe...Är dålig på att läsa tyvärr,men...
  Ha en fin lässtund fina du ♡ ...

  /Kram

  SvaraRadera
 4. 5,40 är tidigt för att vara lördag, men jag ställde min klocka på 03,45 för att ringa våran grabb (inget jag brukar göra och jag gick inte ens ur sängen). Han och klassen skulle åka och springa Lidingöloppen. Och mamma är snäll och ringer så att han inte ska försova sig. Japp hönsmorsa det är jag, haha :)
  Boken Livet efter dig ligger på mitt sängbord...jag har inte börjat än men måste göra det nu, alla säger att den är så bra.

  Trevlig kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera