Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 21 september 2014

Fröken i Söder- nya stövlar

I går hämtade jag ut mina stövlar som jag beställt på Footway. Jag köper oftast skor av bra kvalitet eftersom jag tycker det är viktigt med sköna skor.
Clarks har skor i halvstorlekar vilket underlättar då jag ibland har 37 och andra gånger storlek 38.
37,5 sitter perfekt!


 Klänning köpte jag efter att jag sett denna fina på en tjej(Amanda) i Enköping. Både jag och Anna tyckte att den var snygg.
 Jag är ganska lång, ca 172 cm, så klänningen hade varit för kort för min smak i ett par transparanta strumpbyxor. Men i ett par som är lite mer täckande som de här marinblå funkar det bra.


Stövlarna från Clarks(Modell Orinoco) hittar du här
Klänningen från HM hittar du här

Sköna söndag idag och kalas hos kusinen som fyllt sex år i veckan står på schemat. Jag ska också förbereda en porterstek till måndagkvällen(visst är det skönt om maten är klar när alla hungriga kommer hem från jobb, skola och dagis?!), träna cykling med blivande femåringen, plugga matte med dottern och hinner jag skulle jag verkligen behöva städa skafferiet och ställa saker på "rätt" hylla( enl. min definition)

Vi har alltid minst en dag på helgen med en riktig frukostbuffé. Både stor och liten uppskattar detta och det gör helgen lite extra mysig och lyxig med små medel.
 I dag blev det hallonsmoothie, ägg, färskpressad juice, bakeoffbröd(hann ej göra kalljäst igår) mm

Vad hittar ni på en dag som denna?
Kram Stina
P.S. Denna vecka är det "fullt ös" på jobbet och många sena kvällar, så jag hinner inte kommentera i olika bloggar och det kanske blir det inte inlägg varje dag. DS

13 kommentarer:

  1. Dom stövlarna ser ju verkligen sköna ut och dessutom snygga. Jättefin klänning också. Ha en bra söndag! Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Så snygga stövlar & så fin Du är!
    /Söndagskram

    SvaraRadera
  3. Såå mysigt gott med frukostbuffe, förstår att alla uppskattar det. Så fin du är i både fin klänning och supersnygga stövlar. :-) Ni får ha en riktigt skön Söndag, här blir det nog ryggläge, då jag har lite lätt feber igen och ont i halsen och hes...:-( Kramizz Laila

    SvaraRadera
  4. Vilka snygga stövlar och likaså klänningen. Här är vi dåliga på att baka färskt bröd, kanske borde börja med det för det är ju så himla gott.
    Kram helena

    SvaraRadera
  5. Gillar både stövlarna och klänningen. Jätte snyggt !
    Jag är jätte dålig på att baka bröd men det är ju så gott.
    Idag har jag varit på golfbanan och kollat när våra vänners ungdomar spelade golftävling och snart ska vi iväg och kolla på brorsans grabb som har fotbollsmatch. Denna helgen går i idrottens tecken, men det är roligt.
    Ha det fint
    Kram Pia

    SvaraRadera
  6. Nice outfit! De helger min man inte jobbar så kör vi med extra gott till frukost! eller extra mer kanske är rätta ordet!
    hehe känner igen mig, varför får alla skafferivaror ny plats... (inte av mig)

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  7. Hallå pinglan!!
    Vet du, alltså nu blir jag faktiskt full i skratt...JAG HAR BESTÄLLT DEN MED!!! Ha ha ha, ska komma i veckan :) Ska vi ha dem på torsdag då;-)
    Söt du är, undrar just om jag blir lika snygg som du bara... Urläckra stövlar!
    Ha en fin kväll vännen!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Du är hur snygg som helst...... Kram Anette

    SvaraRadera
  9. Superfint alltihop! Håller med att det är värt att lägga några extra slantar på skor!

    Kram Malin

    SvaraRadera
  10. Snygging där! Vilka snygga stövlar. Jag gör precis som du lägger lite extra på skor, de håller ju i flera säsonger då. Och det är viktigt att de är skön. Perfekt med halv storlekar. Ha en fin kväll. Kram Annika

    SvaraRadera
  11. Vilka supersnygga stövlar! Tyvärr funkar stövlar lite dåligt på mig eftersom mina vader är för stora...trist. Men jag har kommit fram till att kängor är snyggare på mig ändå....i alla fall intalar jag mig själv det! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  12. En ursnygg outfitt på fina dig. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  13. Jättefina! Då är du redo för hösten som kom så snabbt, varmt och gott om fötterna.

    Kram
    Helen

    SvaraRadera