Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 13 november 2014

Fröken i Söder- Vart tog veckan vägen?

Man undrar ju lite vart denna veckan tog vägen?!
Eftersom jag tillbringade två arbetsdagar i Skåne har jag haft väldigt mycket att göra på jobbet resterande del av veckan.

Då jag även vet hur mycket det är att göra på jobbet och även barnens aktiviteter mm fram till jul försöker jag förbereda lite så att jag inte ska stressa för mycket veckan innan jul. Vi får se hur det går med det...;-)

I kväll har jag stekt ca 150-200 köttbullar som ska frysas in och ätas till jul samt till snabbmiddagar veckorna innan. Det tar lite tid, men det är ju mycket godare att göra egna än att köpa. Lite lussebullar och julbröd tänker jag nog också ta tag i snart.

Häromdagen fick jag en fin present av svägerskan. En supersnygg tavla med våra familjemedlemmarnas namn på. Petra designar dessa prints själv, hon är verkligen jätteduktig!

Lite mörk bild, ska försöka få en i bättre ljus i morgon
I morgon kväll har vi lite gäster och på lördag är vi bortbjudna till goda vänner. Utöver detta blir det lite aktiviteter som dottern vill ha skjuts till, fotboll för mellankillen och lite andra småprojekt.
Vad har ni för planer inför helgen?
Nu ska jag passa på att lägga mig tidigt och läsa lite. Har både en bok av Marian Keyes och min nya "Allt i hemmet" som kom med posten idag. Maken är bortrest med jobbet över dan och kommer inte hem förrän i natt.
Ny tidning= bästa kvällslektyren

Ha en fin kväll! Kram Stina

3 kommentarer:

 1. Bra gjort av dig att redan börja planera inför jul.
  Riktigt söt tavla, vilken fin present.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ja det var en del köttbullar men hellre rulla närmre 200 än köpe köttbullar, skulle aldrig komma innanför dörrarna här :-/
  Fin present från svägerskan... Även om jag inte är så redo för jul så sätter jag nog igång snart med lite bestyr vill verkligen inte stressa dagarna innan... Inte värt det liksom

  På lördag skall jag ut med tjejgänget..

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Åh,så vacker tavla ♡ ...
  Lycka till med köttbullerullningen/Fredagskram

  SvaraRadera