Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 16 januari 2015

Fröken i Söder- fredag igen

Vart tog veckan vägen? Redan fredag igen....och lika trött är man när man landar i soffan.
Veckan har varit intensiv då alla barnens aktiviteter dragit igång och man har haft sin första hela arbetsvecka.
Idag har jag varit på möte på universitetet. De kontaktade mig häromdagen och ville att jag skulle hålla i ett par föreläsningar i matematik på lärarlinjen. Det är ju kul när man får frågan och de hade mer att erbjuda mig än vad jag hade tänkt när jag åkte dit. Jag tänker dock inte sluta på mitt vanliga jobb, utan erbjudit att ta någon föreläsning då mina vanliga elever t ex har lov om behovet finns.

Får ni munsår? Jag får ibland när läpparna är torra eller om jag är förkyld. Just nu har jag fått ett på underläppen och jag tycker det känns som om läppen är hur stor som helst, dessutom gör det ont. Har letat i hela huset efter våra två tuber Vectavir(munsårssalva) men de är spårlöst borta så jag får gå till apotektet i morgon.
Förstår verkligen inte dem som sprutar in botox i läpparna så att de ser ut som om de blivit sparkade av en häst. Jag tycker det är skitfult, men en del tycker säkert att det är fint.

I kväll blev det oxfilépasta här hemma. Dottern åt tre portioner(en liten för att se om det var gott, en normal och, pyttelite till för att det var gott), så det blev ett högt betyg.
Vi har inga stora planer i helgen, det känns skönt eftersom almanackan är väldigt full framöver men det är mest roligheter.
Hittar ni på något kul i helgen?
Kram Stina5 kommentarer:

 1. Städar, men kul är det inte! :) Tips: tävla hos min vän Carola om designad dörrmatta i Ulrica Hydman Vallien-mönster: http://roomofkarma.se/

  SvaraRadera
 2. Vilken kul uppdrag, Grattis! Det roligaste jag ska göra i helgen är att bjuda kaffe på en väninna, annars bara vila upp mig. Kam Anette

  SvaraRadera
 3. Jag brukar få munsår och har fått tips om bästa Bi-salvan Bi-Pro Bi salva. Den börjar ta jag ta när jag får första känslan, sen dämpar munsåret. Kolla länken http://www.apotea.se/bi-pro-bi-salva-10-ml?gclid=CKD5wvLNmcMCFcECcwodOlUA_g

  SvaraRadera
 4. Skojsigt uppdrag ♡ ...
  Här tar vi det bara lugnt hihi

  SvaraRadera
 5. Xylocain på Apoteket, världens minsta tub bedövningssalva. Hjälper mot myggbett, getingstick, munsår, självsprickor. Titta in hos goa Heléna vars blogg firar 5 år:
  http://houseofadela.se/ och tävla.

  SvaraRadera