Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

måndag 2 januari 2017

Fröken i Söder- Indien del 1

ÅNu är dottern och jag i Indien och hälsar på min fd gymnasiekompis som bor här med sin familj.

Vi flög via Dubai och mellan Dubai och Hyderabad var vi de enda européerna på flyget så vi var något uttittade. Indierna reste sig så fort planet nuddade mark och fortfarande rörde sig så flygvärdinnorna fick skrika flera gånger att de skulle sätta sig. Efter att ha visat pass, visum, blivit fotade och "förhörda" om syftet med resan fick vi lämna fingeravtryck och sedan var det ok att komma in i landet. 
I Indien har alla chaufför och det känns tryggt för den enda trafikregeln är att man inte får köra på någon bakifrån...det tutas rejält i trafiken. 
Dag 1 var vi och bekantade oss i omgivningarna samt var på marknad där jag köpte flera fina pashminasjalar för ca 200kr/st vilket är billigt.
  Dag 2 var nyårsafton. Vi shoppade ordentligt. Det är rea här så us polo skjortor kostar ca 100- 200kr för barn, levisjeans för vuxen ca 150-250kr och Levis t-shirts ca 50kr. Det är superrea även på sportkläder. Vi åt god vegetarisk mat. 

Alla kollade på oss och flera ville även ta selfies!
På kvällen var på fest på golfklubben med ca 250 gäster. Vi dansade och hade en härlig kväll. 
I går var vi på superlyxig sunday brunch, Bubbel, sol, bad och god mat. 


På kvällen simmade vi 1 km i bassängen och i morse sprang jag och sonen till mina vänner en runda. Nu blir det utflykt, återkommer med fler uppdateringar. 
Kram Stina 

2 kommentarer:

 1. Woooow, vilken resa ni gör alltså!
  Vilket minne för Er :)
  Underbart <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
  Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
  Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare och vara rik.
  * Magi för framgång och marknadsföring och Bär ditt eget barn.
  * lycklig charm - BUSINESS STAR, Penis and Breast Enlargement.
  * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
  * förbannelse upplösning, fri från kidnappning och att döda.
  * andlig rening, fettförbränning och bantning.
  * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN, Stroke and Virgnal decharge.
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
  Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  {Herbalisthome01 @ gmail. com}

  SvaraRadera