Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 22 februari 2014

Fröken i Söder; lamporna och ett budgettips

För några år sedan köpte jag två fina fönsterlampor. De fick sin naturliga plats i burspråket här hemma. Har letat efter två till som jag ville ha i de andra fönstren i vardagsrummet. I dagstidningen häromdagen låg ett reklamblad från Mio. Döm av min förvåning när jag hittade lamporna där...och till ett pris av 159 kr(nästan gratis)
Något dyrare är lamporna jag sparar till som vi ska ha i Tv-rummet, Miss K från Flos. Vi får hoppas på en rejäl löneförhöjning i vår;-) eller att jag hittar på Blocket/ Tradera.PS. Lampan fanns även i svart

På Mio finns även jättefina minigrytor i olika färger. Perfekt som gå-bortpresent eller till soppa, potatis, äpplepaj etc när man dukar. Det fanns i hur många fina färger som helst. 100 kr för fyra st, något billigare än La Creuset....

Nästan som Tant Brun, Tant Grön och Tant Gredelin...
Här hemma är det första tjing på den turkosgröna!
 Brukar oftast duka med bara de vita
Nu ska jag övertala barnen att vi ser på tremilen istället för Pippi innan jag hämtar dottern på fotbollsträningen. Good Luck, Stina!!!;-)
Ha en fin lördag! Kram Stina

3 kommentarer:

 1. Snygga lampor och jättegulliga små grytor:) Ha en fin lördag! Kram kram

  SvaraRadera
 2. Jättefina lampor!!! Jo lampor kan kosta hihi! Jag har en som jag också sparar till. Men så hoppas jag kunna ha den länge, länge :-).
  Kram Malin
  ps. Jättealtan låter hur mysigt som helst!

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara färger på minigrytorna! Vill ha :) Kram Åsa

  SvaraRadera