Det var säkert fem år sedan jag gjorde det, men nu blir det snart igen- det var jättegott.
Det blev en tidig morgon idag, jag väckte dottern med kompis kl. 06.00. De skulle i väg på fotbollscup.
Har även hunnit med ett pass på gymmet, det är så skönt att komma igång tidigt.
fat Mateus |
Här kommer receptet till toasten:
Dela några skivade surdegsbröd på mitten
Bred på lite smör
Skiva getost(med "skalet" borttaget) tunt
Lägg getosten på brödet och grädda mitt i ugnen i 200 grader tills osten börjat smälta
Tag ut bröden, ringa över lite flytande honung och strö över pinjenötter- Klart!
Barnen fick ost och skinka på sina toast.
Hoppas du får en fin lördag! Kram Stina
Mmm lät gott, jag har precis börjat gilla getost, men inte testat så här innan, så det får nog bli. :-) Kramizz o fortsatt bra lördag /Laila
SvaraRaderaGetost är ju så gott. Härlig och bra förrätt. Kraaam Pia
SvaraRaderaOj så gott, älskar getost.
SvaraRaderaHär blir det 50 års fest om en stund.
kram Helena
Ser supergott ut, men tyvärr har jag inte lärt mig äta getost...
SvaraRaderaLördagskram från Kate
Det ser gott ut men smaken och lukten av getost fixar inte jag. Ha en bra kväll. Kram Anette
SvaraRaderaVad gott det låter!
SvaraRaderaÅ va gott det ser ut, men getost nja....
SvaraRaderaFin bild på dig i tidningen :)
Kram Pia