Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

tisdag 29 juli 2014

Fröken i Söder- fotbollscup mm

Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Halmstad torsdag- söndag på fotbollscup. Efter cupen drog vi vidare till mysiga Helsingborg och gårdagen spenderades på Bakkens nöjesfält.
Dottern spelade fotboll och bodde på en skola med sitt lag och sina tränare. De var jätteduktiga och slet hårt i värmen.

Nedan kommer lite bilder från dagarna vi varit i väg:


Åt för övrigt godaste pizzan ever på Lilla torget. Dolce med ruccola, chevre, valnötter, mozarella och honung på Pizzeria Venezia(personalen var dock inte de muntraste...). Måste testa att göra en sådan pizza hemma.
 Fina omgivningar i centrala Halmstad


 Mysiga butiker. Den som jag visar bild på nedan hette Rosenkrantz  som Tina(Home2tiny och Helena(Helenas enkla vardag) tipsat om och de har även en webshop med kläder och inredning. Andra butiker som besöktes var bl a Udda Tina, Nicco(webshop finns), Twilfit och Gant.
Dotterns lag kämpade bra i värmen
 Min fina fotbollstjej
 Under söndagen blev det bad i Råå(Helsingborg) därefter blev det incheckning på mysiga hotell Mollberg i Helsingborg.
Under min joggingtur längs strandpromenaden träffade jag en klasskompis från grundskolan och hans fru. Vi hade inte setts på väldigt många år, så det var kul!(Vi var dessutom ihop när vi var 7 år så det var ju även första kärleken;-)
 I går morse tog vi en liten promenad vid Kärnan. Någon hade roat sig att hälla diskmedel i fontänen så hela trappan hade varit fylld med skum och sanering pågick.
 Lite skum fanns kvar...
 Uppe vid Kärnan finns ett mysigt café
 På vägen över till Danmark var det en häst, eller jag menar hund;-) i bilen framför. (Irländsk varghund som nästan var lika hög som bilen).
 Vi tog ett bad utefter Strandvägen
 Och tittade på fina hus. Strandvägen är full av mysiga hus, här skulle jag kunna tänka mig att ha en sommarstuga. Man kan ju drömma om det......
 Bakken var succé som vanligt. Här behöver man inte stå i långa köer. Den kön som var längst tog
1o minuter, men många var bara att åka direkt.
Idag var jag uppe tidigt och har tvättat fotbollskläder, kläder, handdukar, lakan mm. Strax blir det besök hos frisören och ikväll blir det ett sedan länge inplanerat restaurangbesök med vänner.
Jag måste även bestämma hur jag gör med Kalmarmilen i morgon...........

Ha en toppendag! Kram Stina

PS. Fick mitt fina halsband på posten i går, mer bilder kommer DS

5 kommentarer:

 1. Det låter som ni haft härliga dagar och en kombo av det mesta. Det låter som en smakupplevelse....Kram anette

  SvaraRadera
 2. Vilken söt fotbollstjej!!! Trist när personalen inte är så trevlig fast pizzan var god för det påverkar ju det med. Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga dagar ni fått. Fortsätt njut av det fina vädret nu...

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 4. Ja byxorna finns i butik. De hängde på en stång längst fram i butiken där jag gick in, så jag hoppas du hittar dem. väldigt sköna! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ja byxorna finns i butik. De hängde på en stång längst fram i butiken där jag gick in, så jag hoppas du hittar dem. väldigt sköna! Kram Pernilla

  SvaraRadera