Litet fat från Gekås, Ullared och servett från TGR |
Jag gjorde en ny sats i går och hoppas "glömma" att jag har dem i kylen...så goda är de!
Testa att göra dessa, du lär inte bli besviken. Här kommer receptet:
Jennys matbloggs Oboybollar
150 g smör(ej margarin, riktigt smör ska det vara)
2 dl strösocker
10-12 msk Oboy(1,5 dl)
1 dl mjölk
6 dl havregryn
Blanda allt. (Jag brukar köra med elvispens degkrokar)
Låt stå i kylen i ca 1timme.
Rulla i kokos- klart!
I dag blir det lite hemmafix, ett besök på Kalmar Slott som bara är ett stenkast från vårt hus och sedan ska maken och sönerna klippa sig.
Ha en fin dag! Kram Stina
Hej! Är de så goda som du säger så måste jag ju bara prova! Perfekt att ha i frysen.. Hoppas ni har det gott när ni är lediga! Jag jobbar på, men var ju iväg v. 6... Snart är det i alla fall helg igen, skönt!
SvaraRaderaKram kram
Skrattar lite här för vi gjorde alltid oboy bollar när ungarna var små. Kraaam Pia
SvaraRaderaDet är barnsligt gott med chokladbollar. Mums. Kram Anette
SvaraRadera