Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

onsdag 18 februari 2015

Fröken i Söder- Vad jag köpte....

på mitt "Living and Roomparty"...
Förra veckan hade jag ju inredningsparty och det många som har frågat är vad jag köpte. Jag kommer säkert att visa produkterna igen när de kommer men här får du en lite förhandstitt:

En fin stormlykta som var större än vad jag trodde när jag såg den på bild. Kostade endast 99 kr om man handlade för en viss summa, så den köptes i bara farten...

 Ett jättefint fat i blått porslin. Jag redan ett likadant grönt och även ett i vitt. Men blått är ju årets inredningsfärg och jag tror att det kommer att göra sig fint till sommarens sallader uppdukat ute på altanen.
 Jag köpte även fyra mingeltalltikar från Fyrklöverns samarbete med Maria Montazami. Små, små assietter lagom till lite mingel eller till en god pralin.
Jag tänkte spara ihop till 10-12 st genom att köpa några varje gång man har eller är på party.
Visst var de fina!

I går såg vi en stor trafikolycka på  väldigt nära håll. Vi hade varit och badat på Borgholms badhus och på väg hem hade det hänt en stor trafikolycka på Ölandsbron endast några minuter innan. Det var bilar, buss och en hästtransport inblandade. Vi kom ungefär samtidigt som brandbilar, polis och flera ambulanser. Det verkar inte ha varit några allvarligare skador, men otäckt för de som var inblandade.
Idag har vi varit på museum(Kalmar Länsmuseum) och gjort trolldeg som de små bakat kakor av.

Nu ska vi baka något gott, faktiskt så gott att jag skulle behöva gömma det för mig själv!
Återkommer med bilder och recept(inte mitt eget) i morgondagens inlägg.

Ha en fin onsdag! Här skiner solen och termometern visar på +8 grader. Blir det vår nu?? Hoppas, hoppas på det.
Kram Stina

4 kommentarer:

  1. Fina saker du shoppade. Usch för olyckor, inte alls nödvändigt kan man tycka. Härligt att umgås på badhus, minns att jag älskade att åka med killarna och plaska när de hade skol lov. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  2. Så mycket fint du shoppat....de har fina grejor. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Superfina saker du shoppat! :-) Kramizz Laila

    SvaraRadera