Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 22 mars 2015

Fröken i Söder- nyrensat!

När jag kom hem i fredags såg jag att maken och min mamma varit snälla och rensat i frysen och lagt allt i "rätt" fack. Jag hade ca 25-30 påsar förvällda trattkantareller efter mina svampexpeditioner i höstas, så mina föräldrar fick lite svamp med sig hem.
Idag har vi städat och fixat lite hemma. Jag har röjt i badrumsskåp och rensat bland smink, schampoflaskor och krämer. En före-bild och efterbild hade jag kunnat bjuda på, men då hade jag nog skämts....det var hur mycket som helst som var "nästan tomt" och även ett flertal kartonger till krämer och parfymer. Eftersom jag endast använder CLEANparfymer, fick dottern några andra parfymer till hennes stora förtjusning.
Jag har även rensat ur kläder som blivit för små i killarnas garderober. Det blev två Ikea-papperspåsar med kläder som min kompis fick till sin tvååring. Efter detta fick jag göra en beställning från HM med lite byxor, tröjor och jeans till sexåringen. Det blev även en kavaj som stod högst på hans önskelista, fast det blir en överraskning.;-)

Matsedeln är förberedd för veckan och i morgon ringer klockan tidigt då jag behöver vara på jobbet senast 6.30 för att fixa lite eftersom jag var i Danmark hela förra veckan. Veckan som kommer bjuder på lite kalas, träning, tjejmiddag och löpkursen.
Här kommer vår matsedel för vecka 13.

Röd quinoasallad med fetaost, russin, vattenmelon, solrosfrön och pumpakärnor.
Fat Living and roomHa en fin kväll! Kram Stina

6 kommentarer:

 1. Mums! Röd quinoasallad låter jättegott. Skönt när det är utrensat. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Mmmm så mumsigt! Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Ser riktigt gott ut! Älskar när det är färg på maten!! Tack för mattips! Önskar Dig en ny fin vecka!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Mmmm tomatsoppa blev jag ruskigt sugen på, få bli på nästa veckas matsedel. Skönt att få rensat och slängt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Men åh vad skönt att få rensat! Och en påse svamp hade man ju inte tackat nej till :-).

  Matsedeln lät smarrig som vanligt!
  Kram Maln

  SvaraRadera
 6. Men så kul, min yngste son önskade sig också kavaj som vi köpte från h&m i söndags så det är väl en likadan. Vilken god middag, den måste jag nog göra också. Kram Pernilla

  SvaraRadera