Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 26 april 2015

Fröken i Söder- Veckans träning och lite shopping

I går gick dagen så fort så något inlägg hann jag inte med. Tre löprundor blev det förra veckan. Hade hunnit med två under veckan och trots att jag var väldigt trött i fredags eftermiddag efter en hektisk vecka med "vanliga" jobbet och fyra olika handledningsgrupper som jag coachar, snörade jag på mig skorna och tog en asfaltsrunda inför Göteborgsvarvet. Är riktigt nöjd att jag ändå tog mig ut.

I eftermiddag ska vi ha backträning i Nybro, slalombacken. "I hope I will survive......;-)"
och att inte spåren efter nattsuddet igår gör sig påminda....
Vi hade våra gamla grannar här och det är alltid lika trevligt. Tina och jag lärde känna varandra redan 1996 då vi bodde i samma hus.

I går var vi på öppet hus på dotterns skola. Vi fick höra dem läsa upp berättelser och sedan fick vi lösa olika matematikproblem. De bjöd nybakade bullar och gott kaffe.
Efter lunchen gav jag mig in till stan själv och shoppade upp ett par presentkort som jag hade. Det blev även lite plagg till barnen.
Jag hittade följande plagg och eftersom jag hade presentkort behövde jag bara lägga ut knappa femtiolappen själv.

Marinblått linne Tommy Hilfigher(Kompaniet, Kalmar)
Baksidan av linnet
Himmelsblå topp från Inwear(Kompaniet, Kalmar)
Klänning Hm

Jag kommer inte att hinna göra veckans matsedel under maj eftersom jag är borta en del, men jag kommer att bjuda på lite goda recept någon dag/ vecka.
Känner mig lite lätt stressad över allt som händer i maj...för visst kan man bli lite stressad över roliga saker också?!
Jag ska åka en vecka till Polen på ett utbyte med åtta elever, en veckas semester i Italien och en helg i Göteborg och springa. Utöver detta ska jag vara borta från jobbet en vecka och rätta nationella prov(= planera upp för vikarier även här), avsluta tre handledningsgrupper som jag träffat varje vecka under ett år+ lite andra trevligheter med familj och vänner.

Ha en skön söndag! Kram Stina

8 kommentarer:

 1. Ja, man kan absolut bli stressad över roliga saker också, och i ditt fall kan jag förstå det... Viket schema :/ Men snygga plagg har du fyndat!
  Önskar Dig en toppenfin söndag, och lycka till med backträningen ;)
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Snygga kläder du köpt. Jag lovade ju att meddela tid och plats för bloggträffen.Mycket på ditt schema ser jag fast du kanske hinner med en fika i Färjestaden på ölandschoklad-cafe lördag 2/5 kl 13. maila mig gärna innan tisdag om du kan.gustafssonspia@hotmail.com Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Snyggt & speciellt klänningen ♡ ...

  SvaraRadera
 4. Verkligenf fina kläder! Bra med presentkort! :-)

  Skönt med löprundor! Jag behöver skruva upp min träning lite. Blir bara ca 1 gång per vecka.

  Visst kan man bli stressad av roliga saker också. Det känns som man ofta har väldigt mycket på våren. Men man får försöka njuta så gott man kan!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Vilket schema...... Du fyndade mycket snyggt där. Ta hand om dig och stressa lugnt. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Så mycket fint! Hoppas ni mår bra hela familjen och som sagt stressa lugnt, men så mycket kul du har framför dig:)! Allt bra här! Kramar - C

  SvaraRadera
 7. Fina kläder, klänningen blev jag lite intresserad av att kolla in... Skulle vilja ha något nytt till Varlborg, men man vet ju att det brukar vara buskallt så...
  Ha en fin vecka, kram!

  SvaraRadera