Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 4 juni 2015

Fröken i Söder- hemma igen

Nu är jag hemma igen. Vilka kramar jag fått av mina barn under eftermiddagen och kvällen!
Vi har haft ett strålande väder och tillbringat eftermiddagen i trädgården med glass och vattenkrig.

Fick även blommor och mors dagspresenter som jag visar mer av i morgon.

Igår när vi checkade in i Gdynia frågade jag om jag om min kollega hade vår 4-bäddshytt själva. Hon sa att det hade vi och det kändes ju bra(låt aldrig en dansk manlig projektledare boka biljetter.....)
När vi kom till vår hytt var det två andra kvinnor där....
Jag gick till check-indisken och kunde uppgradera hytten för 1200kr/person. Det tyckte jag inte var värt pengarna... sov ok med öronproppar ändå och är en upplevelse rikare och en fobi(att sova med okända) mindre;-)

Vi var på båtens spa med våra elever. De hade inte fyllt 15 år och kunde spa:a för 49 kr. Jag tog en massage- 1 h för 250 kr!!Väldigt billigt!
Massagen var väldigt hård till en början..det kändes som om "Svetlana"(som hon inte hette) var medlem i ryska kulstötarlandslaget och att hon lätt skulle kunna bryta min ryggrad med en hand......
Jag trodde nästan att hon skulle trycka ner mig nio våningar till bildäck.....
Efter kändes det väldigt skönt, men jag hade nog valt aromamassage istället för nordisk massage om jag vetat detta. Men hon kanske trodde att jag var en tuff viking a la Harald Blåtand,  som skulle tuktas.....

Visar även lite bilder från Sopot som var hur mysigt som helst! Vi såg jättemysiga champagnebarer, men eftersom vi var med elever blev det en god glass vid piren istället. Hittade även en hatt(på Hm) som jag hoppas kommer till användning i sommar.
Jag kan definitivt tänka mig att åka på kryssning till Polen och även någon natt i mysiga Sopot.Nu ska jag jobba lite och sedan ska det bli skönt att krypa ner i min egen säng!
Ha en fin kväll! Kram

4 kommentarer:

 1. Vilken resa! Ha! Ha! du är då för rolig, den massagen skulle man ha bevittnat. Fniss! Förstår att du tycker det är skönt att komma hem även om resan verkar ha varit riktigt bra. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni haft det, förutom hytten då.. Jag gillar när massagen känns, blev bra från mina höftproblem tack vare hård massage.
  Kram och välkommen hem. Kommer du på träffen i Juli?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Verkar som ni haft en riktigt givande resa, och även mysig hemresa med spa, även om massagen var rätt hård och att ni fick dela hytt med främlingar. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Vilken billig masage! Inte kul med hytten då😊 kram Pernilla

  SvaraRadera