Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

onsdag 2 april 2014

Fröken i Söder gillar bänken

Förra året var vår första hela sommar i nya huset. Eftersom jag ibland har tendensen att handla innan jag tänker behöver jag göra om lite i min altan- och trädgårdsinredning.
Till vår stora altan under tak köpte jag rosa inredning förra året. Detta ska bytas ut mot svart-vitt är det tänkt och jag ska sälja kuddar och dynor på någon loppis.
Jag tycker det är fint, men eftersom det inte blir ommålning av huset på ett par år, blir det nog finare med svart-vitt.(=det skär sig inte)
Jag köpte också 3 stora plastmattor i rosa på Rusta som också ska bytas ut.
Jag gillar verkligen bänken med förvaring som fanns när vi köpte huset. Jag målade den vit förra sommaren och det blev verkligen en uppfräschning.
Nu har jag hittat en liknande bänk som jag skulle vilja ha på framsidan vid entrén.
Bänken finns på Ikea i svart eller vit och heter Ängsö.Byter ni ofta textilier/inredning på balkong och altan? Har ni köpt något ni gillar som blir "fel" när det väl kommer på plats?
Ha en fin lillördag! Kram Stina

4 kommentarer:

 1. Färgerna var fina men inte till det gula huset. Blir snyggare med svart/vitt.
  Ja, det har väl hänt både två och tre gånger att man handlar innan man tänkt...
  Vår altan går i svart/rött/vitt...
  Snygga mjukisbrallor från H&M.
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Såg precis Ikea bänken i villa tidningen, såå fin. :-) Ja några felköp har man verkligen gjort under åren..haha. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Jättefin bänk! Både er och den från Ikea:) Förra året sydde jag kuddar och de får nog åka fram i år igen, men nu har vi en altan till så en del nytt lär det bli:) Kram

  SvaraRadera
 4. Sån bänk vill jag också ha. jag tycker det är lite svårt med textilier ute. Det är snyggt men det ska finnas plats att ta in. Kram Anette

  SvaraRadera