Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 18 december 2014

Fröken i Söder- ett loppisfynd och gamla kulor

På många bloggar och även hemma hos gulliga Katarina som har bloggen Sallys hus har jag sett fina träljusstakar som görs av gamla stolsben. Jag hade nästan förträngt ljusstakarna när de dök upp på en loppissida på nätet. Nu står de så fint och lyser här hemma, fast jag tror att jag vill ha en till...Två är fint, men det blir mer enhetligt med tre stycken ljusstakar i grupp. Så ser ni någon likadan någonstans får ni gärna tipsa mig!
Loppisfynd
Min mamma kom med några gamla fina julkulor som hennes faster(som inte har levt på 20 år) hade för många år sedan. Och som ni vet gillar jag att blanda gammalt och nytt och visst är det extra kul när en släktning har haft dem.
Faster Annas julkulor
I dag åkte jag och barnen till några vänner som byggt ut sitt hus efter jobbet. Det var verkligen jättefint!
Vi fick gott fika och en annan vän var också där så det blev mycket tjejsnack.
Vi fick bl a en supergod pepparkaksfudge som var gjord utav skumtomtar med pepparkakssmak efter ett recept från Jennys matblogg.

Nu är det snart sen kväll och i morgon sista jobbardagen för i år. Har gjort den goda fudgen i kväll( blev riktigt inspirerad, ni får se bilder i morgon
) och även morgondagens bidrag till julknytisen; wasabicheesecake.
Ha en fin kväll och en härlig fredag i morgon! Kram Stina

2 kommentarer:

  1. Duktig du är. 😊 själv kände jag mig helt slut när jag kom hem så jag har legat i soffan utslagen hela kvällen. Kramizz Laila

    SvaraRadera
  2. Gammalt och fint. Både kulor och stakar. Jag gillar också mixen av gammalt och nytt....... Kram Anette

    SvaraRadera