Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 25 januari 2014

Fröken i Söder och Sotji

Vad har jag och de som ska till Os i Sotji gemensamt? Inte så mycket, men jag antar att de gillar att träna. Det vi har gemensamt är att jag köpt en träningstop som är framtagen i samarbete med Os-truppen. Kollektionen heter "Go Gold" och finns på hm.com. Köpte ju även ett par korta träningstights, men de visar jag inte nu med mina bleka ben.

Os-topp HM
Enda plagget man har med Os- och Tre kronoremblem.
Bordstabletter Svenskt tenn
Dagens mellis efter träningen blev lite färska bär från Netto. Gäller att fylla på med lite antioxidanter...för det finns väl inga sådana i semlor;-)

Vad händer i dag? Förutom lite presentinköp till minstingen som blir tre på onsdag, väntar middag hos fina vännerna M och H.
Ha en super-duper härlig lördag!/ Kram Stina

6 kommentarer:

 1. Gissa om mannen såg konfunderad ut när jag för några veckor sedan frågade honom varför alla pratar om Sotji! Stackarn… han visste inte att han hade en fru som inte hänger med det minsta i OS snacket. Men jag fick mig en lektion.
  Antioxidanter i semlor? Hm… men de jag köper i surdegsbageriet här på gatan har både ekologiskt mjöl och rostade mandelflisor, så lite nyttiga är de allt?
  Eller?
  Önskar dig en fin lördag.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Ha en underbar Lördag ni oxå. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Ibland kan man väl få inbilla sig att semlor är lite nyttigt ;-)
  Så trevlig med en kväll med vännerna!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Tack för den inspirationen! Precis vad jag behöver, idag ska det tränas! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Och roligare blir det att träna i häftiga kläder. Du kommer garanterat att träna som en OS- atlet med det linnet!! Lite oxidanter finns det väl i semlor...?
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Jag satt och bläddrade i en HMkatalog som kom förra vecka och de hade riktigt mycket fina träningskläder tyckte jag! Det där linnet var jättefint!

  Kram Jenny

  SvaraRadera