Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

tisdag 11 februari 2014

Fröken i Söder fångar dagen

Nu när det är grått och trist ute, snön har försvunnit och man längtar så innerligt efter våren är det viktigt att få de få ljustimmarna man kan.
I lördags fick jag glädjas åt solen och det var så härligt.
I söndags var det mulet, men jag gick en promenad på 8 km och mötte knappt någon. Lugnt och fridfullt längs Kalmarsund. Jag har aldrig musik utan njuter av de ljud naturen erbjuder; vågornas brus, vindarnas sus och fåglarnas kvitter.
 I går tog jag en kombinerad lunch och hundpromenad och jag känner nog att jag är piggare när jag fått lite ljus. Jag tror det räcker med 10 minuter, bara man får lite dagsljus.Efter två stycken 12 timmars dagar på jobbet, ska jag nu bege mig till gymmet. Har läst sagor för de små och haft en mysig pratstund med dottern, nu behöver min kropp få sitt innan den landar i soffan tillsammans med Tv och maken.
Fångar ni dagen och tar en promenad på lunchen?
Ha en fin kväll! Kram Stina

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder! :-) Tyvärr blir det inga långrundor på lunchen, utan bara det nödvändigaste, för Lizas skull. Dock blir det lite mer i mörkret på kvällen, längtar också efter ljuset. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder. Jag var ute och promenerade i söndags och fick också en tanke om att promenera på luncherna. Har dock inte blivit så ännu men än är veckan inte slut :)
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. så mycket snö! jag promenerar också gärna utan något i öronen men jag lyssnar också gärna på Vinter/sommarpratare, dokumentärer på P3 eller P1 i tel när jag går, beror på dagsformen!
  Jag har en väldigt kort lunchrast så jag sitter ner och äter, sen tar jag min luft på kvällarna!
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Jag försöker komma ut en stund mitt på dagen varje dag. Jag sitter på ett kontor utan fönster så jag behöver verkligen lite ljus. Men vi går mot ljusare tider nu det känns skönt, dagarna blir lite längre.
  Kram Helén

  SvaraRadera