Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 1 februari 2014

Fröken i Söder laddar för Mellon

Idag är det första deltävlingen i Melodifestivalen. Förra året var jag och dottern i Karlskrona och såg en delfinal, men i år blir det riktiga finalen i Globen.
Inför kvällen har vi förberett en tävling inom familjen, även om jag tror att de två minsta sover innan tävlingen sätter gång...

 • Först får alla kryssa vilka fem de tror kommer att gå vidare till röstningsomgång 2(när man hört alla låtar)
 • När vi fyllt i vilka fem som ska gå vidare till final och andra chansen, skriver var och en 2 st F(final), 2 st A(andra chansen) och en U(utslagen på plats nr 5
Vad man vinner har vi inte bestämt än, men äran är ju inte så dum att få om man prickar rätt!


Det är bäst att de små får vara med på lappen för skulle t ex O vara vaken hade jag nog fått vara fredsförhandlare på hög nivå a la Hans Blix!

Formulär till kvällen

Efter ett tidigt träningspass och dusch efter begav vi oss till pulkabacken och åkte lite snowracer och pulka.
Vi tar det lite lugnt här hemma med film, läxläsning mm och jag hasar runt i min "Rosa Panterndräkt"= rosa underställ med cerise fleecetröja.

Snart är det dags att byta om, svärfar ska bjuda på middag. Han skulle laga maten och inte svärmor så det kan ju bli intressant...;-)

Till mellon ikväll ska dottern göra barndrinkar med smultrondryck, mineralvatten, röd karamellfärg och lite hallon. Serverat i fina glas blir det nog uppskattat av alla minderåriga här hemma.

Fredagsmyset i går var toppen. Vi hoppade musslorna och fick mer av annat. Havskräftor, räkor, rökta räkor och varmrökt lax slank ner tillsammans med bröd och goda frukter.


Hoppas ni får en härlig lördagskväll! Kram Stina

3 kommentarer:

 1. låter som härliga dagar...
  kul ide med melodifestivalstävling

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni har det! Ha en god middag och Tommy & Kerstin och en härlig mellokväll! Jätte kul att ni snart kommer hit tycker vi! Det är väl mello då oxå så då får vi ha en ny tävling:-)! Kramar fr oss

  SvaraRadera
 3. Så gott..... Men mellon gick inte riktigt som jag önskat. Jag tyckte att Linus och Helena var bäst. Kram Anette

  SvaraRadera