Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 10 april 2014

Fröken i Söder- "gå-bortpresent"

Visst är det roligt att ta med blommor eller vin när man går bort, men det är ju extra kul när man hittar det där lilla extra som passar till personen man kommer till.
I går var vi hemma hos S på tjejmiddag. Av mig och J fick hon blommor och den här:


Det var en uppskattad present särskilt med tanke på att vi om en månad ska springa Göteborgsvarvet tillsammans.
Förra helgen när vi hade gäster fick barnen fina presenter, fröpåsar! De blev jätteglada och i helgen ska vi plantera. Detta är ett tips för påskägget nästa helg, det behöver ju inte bara vara godis.

Vi fick god mat som vanligt i går. Jag hann inte ta några kort, jag var superhungrig och slukade den goda maten innan jag ens hann tänka på kameran.
I kväll blir det möte med ett par kollegor i kommunen, efter detta den traditionella torsdagsstädningen.
Städar ni på torsdagar eller fredagar?
Kram Stina


3 kommentarer:

 1. Tycker också att det kan vara roligt med något annat än blommor.
  Brukar städa på onsdagar, gillar det inte riktigt, men jag tränar på torsdagar och trycka ihop allt kan bli lite stressigt och sen kväll.

  Bra gjort att springa Göteborgsvarvet...vi ska åka dit och kolla, så hejja dig ;)

  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Vi var så flitiga några veckor och städade tillsammans på torsdagar så helgen kunde börja direkt på fredagen men det har visst runnit ut i sanden även det.... Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Bra tips den där boken, kanske ngt att köpa till sig själv också. :-) Här idag känns som om en förkylning är på G, får hoppas att den inte bryter ut, vill ju inte bli sjuk nu. :-( Kramiz och en trevlig fredag/Laila

  SvaraRadera