Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 11 maj 2014

Fröken i Söder-Kosläpp

I går var vi på kosläpp i Borgholm. Korna var inte lika pigga som de brukar vara på ett kosläpp, några sprang t o m tillbaka. Jag tror nog att de tyckte att det var lite kallt.
Gården bjöd på olika aktiviteter, bullar och mjölk. Dottern hoppade aktiviteten, hon ville hellre spela fotboll.
Killarna gillade traktorerna bäst. På hemvägen genade vi genom den fina parken till Drottning Victorias  vilohem som ligger nära Borgholms slottsruin. Film på kossorna.
 Man fick klappa små kalvar, de var så söta!

 Samtliga traktorer provsatts och testades...hoppas spakarna sitter kvar på sin plats;-)
 Parken vid vilohemmet


 Sist kommer en bild på Borgholms slottsruin. Har ni inte varit på konsert här en ljum sommarkväll kan jag varmt rekommendera det. Det är en fantastisk upplevelse!
Ha en fin söndag! I kväll ska jag sitta bänkad och se vem som vinner Mästarnas mästare. Veckan bjuder på vernissage, middag med vänner mm och till helgen är det Göteborg som gäller.
Kram Stina

8 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Å kosläpp är allt bra kul. Vi bor ju granne med en kohage så vi brukar ju bara behöva kliva ut på altanen för att titta. Men i år missade vi det..
  Vilka fina bilder du visar.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Här släpptes korna ut i tisdags tror jag, de går nu omkring där nere i hagen med havet som utsikt:)
  Men å va härligt med Italien :))) Nu längtar man veeeeerkligen efter lite värme, det är ju inte mycket till vår än alltså.. Men i Italien kommer det definitivt vara varmt! Låter ljuvligt och jag blir allt lite avis;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Det måste vara en syn för gudarna när korna släpps på grönbete efter att stått inne hela vintern. Kul med lite Göteborg, hoppas också ta mig dit i slutet av Maj.
  Måste du ha ordverifieringen för att skriva kommentarer?
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Låter som en jätte mysig dag
  Har aldrig varit på kosläpp, men dom verkar ju helt tossiga kossorna, haha.

  Ha en skön kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Då är det vår när kossorna släpps ut. Kommer bli en tur till Öland i sommar då vi har goda vänner där som vi ska besöka, ska bli sååå mysigt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Så mysigt. Tänk att jag har aldrig varit på något sådant. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Åh, man sååå glad av att titta på kosläpp. Öland och Böda var vi till på semestern förra sommaren och i år blir det nog en tur till andra kustsidan...
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera