Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

tisdag 1 juli 2014

Fröken i Söder- När något inte är meningen att man ska ha...

I förra veckan kollade jag runt lite på rean bland butikskedjornas reor och hittade en fin klänning. Jag har många klänningar, men ingen riktigt ljus om man bortser från min brudklänning.
De flesta klänningar jag har går i svart eller blått.
På Kappahl här i Kalmar fanns en klänning kvar i storlek S. Jag och alla barnen krånglade oss in i en provhytt, lilla och mellan låg mest på golvet och kollade in i de andra provhytterna, men klänningen satt verkligen jättebra. Den skulle passa på både fint kalas och en enkel middag på stan beroende på vad man har till.
När jag skulle betala fick de inte bort larmet. Tre expediter slog med hammare och krånglade, men inget hände så jag fick gå därifrån utan klänningen. De hade aldrig varit med om detta tidigare.
På kvällen såg jag att de hade fyllt på i webshoppen, så nu är ett paket på väg hem till mig. (Skam den som ger sig)
Klänningen finns även i rosa och blommigt.
Jag ska på fyrtioårsfest på lördag, så jag hoppas på fint väder så att jag kan ha mitt nya fynd. Tänkte kombinera med ett coolt blått halsband och blå kilklacksskor, men detta får ni se en annan dag.
Gillade du mina örhängen som jag hade i inlägget häromdagen(från Promod, Italien) finns det liknande på Indiska som ser ut så här.
Nu blir det simhallen med killarna. Dottern är ju hos kusinerna på västkusten och maken jobbar. I kväll blir det nog mer kackel än vanligt på Kackelstugan då jag, J och S med respektive ska dit. ;-)
Kram på er och ha en fin dag! / Stina

3 kommentarer:

  1. Låter ju helt otroligt med larmet, men vilken tur att de hade den i web shoppen. För man blir ju lite besviken om man satt sig för att köpa ngt och det inte blir ngt. Kramizz och ha en skön dag i simhallen. :-) /Laila

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att du lyckades få tag i klänningen ändå, för det var verkligen superfin, örhängena var också jätte snygga, tummen upp.
    Ha en fin kväll
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Vilken fin klänning! Den blir fin till festen!!
    Jag vill också ut på reorna... alltid hittar man ju något kul!

    Kram Sandra

    SvaraRadera