Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 26 september 2014

Fröken i Söder- Veckans träning

Eftersom jag redan förra fredagen visste att det skulle bli en "hell week" på jobbet med väldigt långa dagar, sprang jag både i lördags och i söndags. På lördagen blev det en runda i solen med shorts och linne. I söndags var det lite svalare. Jag var sjukt osugen och ingen utav mina springkompisar kunde följa med.
Då blev det en kortare och snabbare tur med Ove.(Vår hund)
Resten av veckan har det varit lugnt på träningsfronten pga av jobb och att jag haft lite känningar i halsen.
Men två pass är bättre än noll!
Efter turen...

I eftermiddags bjöd jag hit några kompisar och deras barn på lite fika efter jobbet. Efter ett par timmar slöt det upp ytterligare två personer(min man och en av de andra tjejernas man)och vi åt middag tillsammans, drack lite vin mm.
Vi har haft en toppeneftermiddag och kväll och det är ju faktiskt en bra idé att fredagsmysa lite hos varandra.
Jag fick lite "guld"= trattkantareller från en utav tjejerna. Jag tycker det är toppen att torka dem och har dem i min goda soppa, men även i såser.


Fick även ett par fina blommor så nu är det fint både ute vid entrén där ljunggruppen står och inne i vardagsrummet där snittblommorna höjer mysfaktorn.

I morgon blir det ett tidigt besök hos frisören, kolla på dotterns fotbollsmatch och sedan har vi lite släktkalas för den blivande femåringen. Hemgjorda hamburgare och cowboytårta är beställd av den unge mannen.

Vad hittar ni på i helgen?
Kram Stina


1 kommentar:

  1. Kantareller - Sååå gottit ♡ ...
    Här gäller vilohelg med mycket mys/Kram

    SvaraRadera