Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 25 januari 2015

Fröken i Söder- en fullspäckad vecka och troschock blir det inte...

Nu har jag fått hem några klänningar som jag provat inför "Guldfesten" om några veckor. En satt som en smäck och den andra satt som....(=inte som en smäck, men det var ingen som vågade säga det i familjen), den var alldeles för kort och tight för mina 171 cm, 41 år och efter tre ammande barn ;-)
Man kanske även kunde kalla den en andra hud eller korvskinn.....
Vilken jag valt får ni se när det är dags för festen.

Min frisör är bortrest den aktuella helgen för festen, men jag tror att jag fixar det på egen hand. Håret brukar inte vara några problem, det är värre med sminkningen. Jag brukar se ungefär likadan ut vardag som fest, kanske lite mer bara på fest. Ögonskugga är jag värdelös på att sminka! Jag borde verkligen gå en sminkkurs.

Idag lämnade vi barnen hos svärföräldrarna och finkammade stadens alla möbelaffärer efter en vägghylla. Jag visste hur den skulle se ut, men någon sådan hittade jag inte idag.
Vi har även flyttat runt några fåtöljer här hemma och färgsorterat småkillarnas lego i olika lådor.
Maten för veckan är planerad och bjuder bl a på en LCHF-laxgratäng. Jag kommer att servera den med potatis men kör man LCHF äter man den som den är. Strö gärna över lite chiliflakes om du vill ha den mer "spicy". Receptet hittar du här
Bild från webben. Foto Hans Desser
I veckan fyller vår lillprins 4 år. Vi ska fira honom på fredag med tacos och tårta. Jag ska även på musicquiz med jobbet en kväll i veckan och så är vi bortbjudna både lördag och söndag.

Nu ska jag se "På spåret" som jag missade när vi var på trevlig födelsedagsfest i fredags.
Ha en fin kväll och en bra start på veckan. Kram Stina


5 kommentarer:

 1. Go kväll där!
  Har med planerat mat för veckan... Men tycker det är så svårt när jag inte vet vad jag egentligen är sugen på den dagen..
  Nåväl, det ska väl bli mat den här veckan med iaf;)
  Imorgon ska jag på Yoga igen, ska bli sååå skönt! Nu när man har löst träningskort o allt;-)
  Ha en fin kväll vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Laxen ska testas hemma på min gata.

  SvaraRadera
 3. Den där laxen lät ju god, den får nog testas. :-) Här bli det också en fulltecknad vecka men avslutas med en helg utan ngt planerat och det ser jag verkligen framemot. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Åh ska du på det partajet! KUL! Ja ny vecka och nya friska tag...sminkkurs borde man verkligen gå på hi hi, äger bara en mascara som skramlar i botten på neccesären!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Vad spännande med festen, hoppas det blir bra med klänningen som passade. Ha en bra start på veckan. Kram Suss

  SvaraRadera