Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 9 januari 2015

Fröken i Söder- Lite vårkänsla och i går blev jag riktigt nördig....

Arbetsveckan har lidit mot sitt slut och vi har en skön och relativt oplanerad helg framför oss, väldigt skönt!
Idag fyller min storasyster i Billdal år, men hon hade inte tid med kalas pga revision mm på hennes jobb så det blev gratulation med telefonsamtal och blomsterbud tillsvidare.

På tal om blommor så har Blomsterlandet halva priset på alla gröna växter i helgen. Väldigt smart eftersom de flesta vill ha lite nytt och fräscht nu när julen ha/ska/kommer raskas ut. Jag köpte lite nytt grönt till kök och tv-rum men även lite videkvistar och några pärlhyacinter. Videkvistarna hamnade i hallen i kannan jag fyndade på loppis för 30-40 kr.

Jag tycker det är så himla fint med vide. Förr brukade jag ge min pappa i uppdrag att plocka, men nu köper jag oftast och det är han säkert glad över. ;-)

Vi har under några dagar märkt att vår hund varit väldigt intresserad av att tigga när vi ätit frukost. Detta  beteende har uppkommit efter att Ove(hunden) varit några dagar hos mina föräldrar.
Min mamma berättade att han fått leverpastejsmörgås varje morgon med både smör och leverpastej så nu vet vi varför...morr morr

I går såg vi "Antikrundan"och vi blev väldigt nördiga! Vi laddade ner appen Antikrundan(som jag tror bara funkar samtidigt som programmet). Innan man fick veta föremålets värde kunde man via appen gissa vad man själv trodde. Efter att antikexperten på tv gjort sitt utlåtande fick man poäng(mellan 0 och 100) efter sin gissning och även ett roligt utlåtande från antikexperten i en pratbubbla.
Tävlingsmänniskor som vi är hade vi tävling i soffan jag och maken. Maken vann denna vecka, men nästa vecka blir det revansh.

Ha en fin fredag och en skön helg! Kram från nörd-Stina;-)

7 kommentarer:

 1. Såg precis i dagens tidning som jag läste nu ikväll att Blomsterlandet körde 50%, så det får nog bli en tur dit i helgen, då det är rätt tomt i lite krukor nu efter julen. :-) Gick ju hem efter jobbet idag, så någon tur dit idag blev alltså inte. :-) NAckdel det där med när "hunden" är "bortlånad", känner väl igen det hela. :-) Kramizz och ha en jätteskön helg/Laila

  SvaraRadera
 2. Jag såg att det var halva priset på Blomsterlandet, hade faktiskt planerat att åka dit i helgen. Som du skriver så är det ju så att man vill ha lite nytt och fräscht nu efter allt "julande".
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Åh,så vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fick ett sms från Blomsterlandet om 50% rabatt dagen efter att jag varit där och köpt en massa nya växter, typiskt. Fast jag kan ju alltid komplettera... ;) Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Så sött med videkvistar.
  Rackarns tiggarfasoner, hopps ni får lärt bort olaterna snart. Kram.

  SvaraRadera
 6. hihi kul app där! Vide är vår för mig, så fint! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Vill ha den kannan;) Gjorde pulled chicken som du tipsade om häromdan, supergott och enkelt!

  SvaraRadera