Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

tisdag 31 mars 2015

Fröken i Söder- förberett inför morgondagen

Idag har jag varit hemma med O som har varit ganska pigg. I morgon blir det dagis igen. Vi har spelat spel, byggt med lego, läst böcker och även städat lite. Vid 14 kom maken och löste av mig så jag kunde åka och handleda en utav mina lärargrupper i matematik.
Hade tänkt att springa en sväng, men jag är jättetrött idag(dålig ursäkt). Både jag och min springkompis fick en grym träningsvärk efter löpkursen i söndags, så jag kanske kan ta det lite lugnt ett par dagar med gott samvete....
I morgon är det tjejmiddag och eftersom påsken närmar sig blir det lite gula inslag i dukningen bl a makens "hemgift"- de gula, handmålade Nobelglasen och Tulipa-assietterna. Jag gillar inte gult i vanliga fall, men till påsk funkar det bra.
De fina servetterna köpte jag i Danmark.

Ätbar bordsdekoration
Minstingen, som är familjens busunge skulle sjunga för gamlingarna på ett ålderdomshem med sin dagisgrupp idag. Han skulle vara utklädd till påskkärring/påskgubbe och detta blev det bästa kortet..och det fotot där han gör minst grimaser...

Nu ska jag strax kolla in "Biggest Looser" och se vem som gått ner mest på hemmaplan. Roligt att se hur de kämpat med sin vikt och hälsa.
Ha en fin kväll! Kram

10 kommentarer:

 1. Vilken läcker påskdukning, och glasen gillade jag, trots att jag inte heller är förtjust i gult... Söt påskgubbe,,, :)
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Så fint du dukat och de där assietterna har jag i blått. :-) Biggest loiser missade jag idag , så det får jag kolla på play. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Haha vilken söt liten påskkärring ;) Fin (och god) dukning. Här har jag också sett Biggest Looser. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Så fint du har gjort!
  Skönt att din sjukling är bättre:) Här blir loppan hemma imorgon med, hon är så hängig... Bara hon blir bra så vi kan åka.
  Om jag inte skriver igen så önskar jag dig en riktigt fin påskhelg nu!
  Kraaaam Anna
  Ps: Sicken gullig påskkärring ;-)

  SvaraRadera
 5. Vilken liten goding du har :-)

  För mig är påsken gul och färgglad även om jag kanske inte heller pyntar allt med gult så hör det lite till ändå tycker jag!

  Missade BL kollade hockey istället

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Härligt med påskdukning:) Ikväll är det final i Biggest looser, kul:) Kram

  SvaraRadera
 7. Vad fint du gjort! Jag använder nog inte heller gult så flitigt, men som du säger till påsk funkar det ju alldeles utmärkt :-).

  Vilken söt påskgubbe!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Gult är fult väl....men inte till påsk. Kram Anette

  SvaraRadera
 9. Så fint & vilken söt Påsk"kärring" ♡ ...
  Önskar en Go & Gla´ Påsk!

  /Kram

  SvaraRadera
 10. Så fin dukning, skönt att sjuklingen mår bättre.
  Önskar dig en riktigt mysig påsk.
  Kram Pia

  SvaraRadera