Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 12 mars 2015

Fröken i Söder- Skyddar du dig?

Hur gör du? Skyddar du dig mot solen?
Sedan nästan två år använder jag mig av en färgad dagkräm med lite färg. Det ger lite lyster, lite färg, lite fukt och har även solskyddsfaktor 30. Den funkar även på stranden med andra ord.
Jag har alltid gillat att sola, men fick pigmentsfläckar i pannan under min första graviditet. Nu är de blekta och syns inte så mycket, men jag hade önskat att någon kunde upplyst mig om att akta mig för sol i ansiktet under graviditeten. Nu har jag alltid solskyddsfaktor i ansiktet, även på vintern.
CC-krämen från Clinique finns i tre färger och jag har den ljusaste varianten som heter "light". Man kan använda krämen som den är, men även ha den som grund under en foundation om man har någon favorit.
Om man vill kan man i takt med solbrännan blanda "light" och "medium".
Krämen är verkligen dryg. Om man är osäker på vilken färg man ska ha kan man testa på t ex Kicks eller Åhlens för att inte "köpa grisen i säcken".
Nu laddar jag för en ny säsong av "Badhotellet"
Kram Stina

4 kommentarer:

 1. Japp! Jag har alltid solskyddsfaktor i ansiktet! Hittade en jättebra men minns inte märket... Funkade både på sol och skidsemester!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag har varit dålig på att skydda mig tillräckligt mot solen så jag har också fått pigmentsfläckar i ansiktet. Har du gjort nåt själv för att de ska blekna? Kramis Suss

  SvaraRadera
 3. Jag använder alltid solskydd även på vintern. Förr solade jag mycket men är försiktigare nu.....
  Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag skyddar mig när jag ska vara ute en hel dag, annars är jag dålig på det!

  Kram Malin

  SvaraRadera