Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 10 april 2015

Fröken i Söder- mingelkväll

I går kväll följde jag med min kompis till hennes frisör. De hade en kväll med mat, erbjudanden och sålde förutom hår- och nagelsaker, även väskor, tvålar och doftljus.
Vi hamnade först i en skön soffa där vi babblade och bubblade med några andra tjejer, sedan fick jag handmassage som var såååå skön.
På detta ställe kunde man få manikyr med ett speciellt gellack som sitter i en månad. Detta tror jag att jag ska testa innan jag åker på semester. Jag målar inte ens naglarna en gång om året. Ofta p g a att jag inte hinner...

Förr gick jag och fixade mina naglar med tippar och förstärkning, men det kostar och tar tid. Jag tycker också att naglarna blir för tjocka och "otympliga"

I kväll ska vi grilla lax. Jag har förberett foliepaketen och var så glad när jag hittade fryst chili i Icas frysdisk. Findus har lanserat både det och frys, färskhackad vitlök. Perfekt att ha i frysen till matlagningen.


Nu blir det lite plantering i ett par krukor i trädgården och lite kaffe i solen. Jag ska också plocka ihop lite till inför morgondagens loppis.

Trevlig Fredag!
Kram Stina


7 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt lyx kväll!
  Underbart!
  Ha en riktigt trevlig fredag!
  Och en skön helg!! :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig mingelkväll. Jag har fastnat för lackgel och trivs så bra med det. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Tycker det kan vara fint med naglar och tippar, men det känns verkligen som dom förstör ens egna, så jag slutade också..
  Önskar dig en mysig fredagskväll
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Hallå där!
  Å va mysigt med tjejkväll..
  Jag fixar naglarna regelbundet...vi har ett ställe där det inte är så dyrt..
  En lyx jag unnar mig..;)
  Ha en fin helg!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Gellack har jag inte testat men har bara hört positiva saker.

  SvaraRadera
 6. Jag gillar dessa färdighackade produkter att ha i frysen som "reserv" att ta till om jag inte har färsk hemma. Gillar också fryst avocado (tror det är icas?) den passar perfekt till guacomole.
  Nagelfix är tyvärr ingen idé för mig som jobbar i sjukvården... synd!
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att du blev glad för din vinst! : )

  SvaraRadera