Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 28 maj 2015

Fröken i Söder- behövs en kickstart?

Minst fem gånger den senaste månaden har jag fått komplimanger för min hud från olika personer; av vänner, hos frisören och på jobbet.
Jag har sedan ett par månader tillbaka druckit Aloe Vera från Forever på morgonen.
Jag känner mig pigg och min gastroskopi visade att min mage ser superfin ut på insidan.


Jag funderade på om jag inte skulle testa på ett av deras koncept som fokuserar på att äta rätt och träna.
Eftersom jag blivit återförsäljare ville jag testa själv innan jag rekommenderar till andra.

Efter påsk kände jag att jag ätit för mycket och körde då en kick- start C9= ett paket som gör att du på 9 dagar får mer ork och energi, minskar sötsuget, minskar dina kroppsmått och får en skjuts i rätt riktning för en hälsosammare livsstil. Jag minskade mina mått på hela kroppen med 10 cm och gick ner 2 kg(har inte så mycket övervikt). Shaken(jag tog choklad) är supergod att blanda med t ex minimjölk och man blir mätt också. Efter kuren har jag tagit shaken efter träningen istället för att dammsuga skafferiet på godsaker......;-)

Även en person i min närhet testade(en skeptiker) och blev förvånad över resultatet. Denna person gick ner 4 kg och minskade midjemåttet med 6 cm.(på 9 dagar).
Det syntes mer än vad vågen visade och både jag och skeptikern kände oss fastare och betydligt piggare.
Innehåll i paketet C9

En tjej som kört C9 i nio dagar
Om man har mycket övervikt(eller osund livsstil)t rekommenderas att fortsätta med F1 och F2. Tillsammans med C9(kickstarten) har man produkter och ett tydligt mat- och träningsschema som vara i 69 dagar. Hollywood PT:n Nick Söderlund ligger bakom konceptet med boxarna.
Här är en kvinna som kört C9, F1 och F2
och förändrat sin kroppsform helt på 69 dagar
Just nu kan du beställa en C9 box av mig och få fri frakt och en mascara värd 220 kr på köpet. Boxen för 9 dagar med allt du behöver kostar 1375 kr.
Maila mig senast söndag om du är intresserad av en box. Kanske vill du komma i form till studentfesten, bröllopet eller komma i favoritbyxorna i garderoben?

stinaisoder@gmail.com
eller sms:a 0733-321626(hoppas att det funkar även om jag är i Polen)

Ha en fin kväll! Kram
2 kommentarer: