Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 21 juni 2015

Fröken i Söder- en dag kvar.....

En jobbardag kvar sedan är det semester fram till den 11/8. Eller semester och semester...tre barn och hund ska rastas och roas ett par veckor innan maken också får semester.
Några undrade efter receptet på päronpizzan och den kommer här.( I inlägget hittar du även en supergod mousse med salmiak.)

I går var vi hos goda vänner. God mat, dryck och trevligt sällskap är väl det bästa sättet att tillbringa en midsommardag....
Gott grillat och goda sallader

Jag ska fixa mina naglar igen imorgon eftermiddag. Helt fantastiskt att lacket har hållt i 4,5, nästan fem veckor. I morgon blir det nog en mindre vågad färg än senast, nu är man ju inte så brun längre.

Jag hoppas att sommaren som var här förra helgen strax kommer tillbaka...vill ha sol och värme.

I eftermiddags när jag var ute och sprang slingrade det upp en huggorm vid sidan av mig på ca en halvmeters avstånd...den äldre mannen som jag sekunden innan sprungit förbi, blev mer chockad över mitt skrik än av ormen, om man säger så.....Jag avskyr verkligen ormar!

Ha en fin söndagkväll! Kram Stina

7 kommentarer:

 1. Usch för ormar! :-) Och här hoppas vi också på lite bättre väder, jobbar visserligen 4 veckor till innan semestern, så man kan ju hoppas vädret blir bättre tills dess. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Uuuuuuuioooo!!! Är med maniskt rädd för ormar...
  Skrek som en totaltok här hemma för ett litet tag sedan när en kopparorm slingrade förbi... Den ser ut som en orm så för mig är det allt en orm... Brrrrr alltså!

  Låter som ni haft en fin midsommarhelg:)
  Du, vi kör loppis på lö igen om du vill vara med. Det är en grej i hela Rockneby då med loppis så vi tänkte haka på :)
  Nu börjar Sandhamn snart igen, kollar du?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Härligt med lång semester :) huggorm hua...kram Diana

  SvaraRadera
 4. Förbaskade ormar.... :( Tror det var förra sommaren jag sprang om en äldre man på löprundan, som kom och höll mig i handen förbi ormskrället... Jag får nästan panik :(
  Idag startar jag ledigheten, hela 6 veckor (nästan)..
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Wiiiii har stort Ormfobi *ryyyser.....
  Men så gottit med grillat & härligt med Semester snart ♡ ...

  /Kram

  SvaraRadera
 6. Vad gott det ser ut! Vad härligt med semester även om du har en hel del jobb.

  Kram och vilken lyx med nagelfix!
  Malin

  SvaraRadera
 7. Jag är inte heller så förtjust i ormar,fast värre är dessa förbaskade äckliga fästingar... minstingen har fått borrelia och går nu på pencillin!
  Så skönt med semester men kan hålla med det är jobb att roa de små... äldsta klarar ju sig själv nu och minstingen får vara på förskolan fram till semestern, mannen jobbar ju skift så det är inte så många dagar kvar..

  Kram Sandra

  SvaraRadera