Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

fredag 12 juni 2015

Fröken i Söder- när man kommer hem med annat....

Skolavslutningsdag-inte för mig, men mina fina elever. Jag blir mer och mer rörd med åren och sitter med en liten tår i ögonvrån vid både sångframträdanden och stipendieutdelning.
Vi lärare bjöd på en show för våra nior- låten Sommartider med ny text som jag skrev om så att det passade dem.
Jag har glad att jag får ha "mina" fina ungdomar ett år till innan de vandrar vidare mot gymnasiet.
Jag fick fina blommor och presenter av både min klass, en kollega och av niorna som slutar. Inget jag förväntar mig-men jag blir glad och känner mig uppskattad.

Idag hade jag ett litet ärende att fixa. Ett ärende blir sällan ett utan ofta fixar jag andra saker också när jag ändå är iväg och fast än det inte är planerat......Dags att bekänna färg:

Jag kan ha en viss fallenhet för att handla annat än det jag ska- inte så ofta, men då och då....
För två år sedan letade jag efter en röd gammal pinnstol"Torpet" och då såg jag en fin hundannons under stolannonsen på Blocket.
Stolen var såld, men vi åkte och tittade på hunden som nu är en del av vår familj. Vi hade pratat om hund, men kanske inte just då....
Ett par veckor senare ringde kvinnan som hade stolen och undrade om jag fortfarande var intresserad. Köparen hade inte hämtat den så jag fick även den röda stolen som jag har vid min stringbokhylla med skrivbord. Vilken tur, eller hur?!

Idag skulle jag köpa en pumptermos eftersom vi är fikaansvariga på dotterns fotbollsmatch.

Jag hittade först fina vändbara sittdynor på rea till däckstolarna och i nästa affär sprang jag på kuddar till mina svarta rottingstolar som jag visade igår. Detta när jag letade efter en termos....
Vändbar dyna från Jysk. 50 kr

Andra sidan av dynan 

Kudde Rusta 79 kr/st eller 3 för 2
Men till slut hittade jag även en pumptermos utan gulliga blommor(som inte passar hos oss). Den blir bra även när vi har större tillställningar.
Termos. 1,9 liter. 199 kr Clas Ohlsson
I morgon ska vi ha gäster efter fotbollen- det blir en sommarbuffé med diverse godsaker. Mer om detta i morgon....
Kram Stina

6 kommentarer:

 1. Hi hi, jamen visst är det så...man springer liksom på saker både här och där! En snygg termos har jag letat efter länge, gillade den du köpt! Enkel och snygg.
  Önskar dig den bästa av helger!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 2. Fina springa på fynd. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vilken fin dyna från Jysk.... Jag har också blivit så blödig på senare år. Jag gråter liksom för det mesta haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jättefina fynd du gjort. :-) Lätt att hitta annat när man väl springer nåt ärende och det gäller att handla då, för annars kanske man inte hittar ngt sen. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 5. Så fint du har gjort det hemma, som alltid! Ha en mysig helg! Kramar

  SvaraRadera
 6. Ja man blir bara blödigare och blödigare och många skolavslutningar blir det när man har både på jobbet och med egna barnen!

  Spännande att se din sommarbuffé sen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera