Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

torsdag 23 juli 2015

Fröken i Söder- hasat genom stan

Efter en lång, härlig dag på sjön cyklade jag in till stan för att hämta sushi. Jag tog mina kilklacksskor som jag köpte på Ellos förra våren, de har jag bara använt några få ggr.Det var väldigt mycket folk i stan; Kalmar marknad på G, musik på Larmtorget och fint sommarväder. Efter att ha gått ca trettio meter på kullerstenarna, märkte jag att min ena sula släppt från kilklacken....Jag kunde inte cykla genom Storgatan med så mycket folk så jag fick "hasa/gå" genom hela gatan till sushistället på Stortorget. Sulan hade släppt från häl till den främre trampdynan.

När maten var klar tog jag en mindre trafikerad gata tillbaka till min cykel, hasandes med min sushipåse i handen. När jag skulle svänga upp på gatan mot torget(=mycket folk)och började pusta ut, fastnade jag med den andra kilklacken emellan kullerstenarna:-( och även den sulan släppte från klacken.

Ja, det blev några sakta steg/has bort till min cykel. Då "sket"(på ren småländska)jag i att det var mycket folk på torget. Jag hoppade upp på min cykel och ilade hem.....och vad jag skrattade när jag visade familjen hur jag gått genom stan.
Min tunika från Logg, beställde jag från hm i våras.
Hittade den inte på nätet,
men testa i butik eller ring kundtjänst på hm om du är intresserad av en likadan.
Måste bjuda på ett par skobilder....och som jag brukar försvara min skoinköp här hemma- därför ska man inte köpa billiga skor.....;-)

Så här skönt hade vi det på en egen ö med sandstrand idag!
Nu blir det en promenix med hunden, utan kilklackar.
Kram Stina


6 kommentarer:

 1. De var snygga, så länge det varade... : )

  SvaraRadera
 2. Så snygga skor och din tunika gillar jag med....hela du är hur snygg som....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Ha Ha Ha! jag dör.. du är jättefin i skorna och tunikan synd bara att dom inte höll. Fniss, hasmaja där, jag kan nästan se det framför mig. Bra att du cyklade sen och för sushi kan man ju nästan göra vad som helst. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. Så jäkla typiskt.
  För dom var ju jätte snygga.
  Tunikan också för den delen.
  Ja ja. Nu har du ett roligt minne till att lägga till samlingen...! ;)
  Hoppas maten smakade bra i alla fall! :)
  Kram på dig! ♡

  SvaraRadera
 5. Jamen är det inte typiskt! Klart det ska hända då och skorna, åkte dom i soptunnan?? Själv hasar jag runt i ett par Converse som sett sina bästa dagar och knappt håller ihop heller man ack så sköna...som tofflor på tassarna!
  Ha nu en skön fredag, ta hand om dig...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Men så irriterande. De skulle du verkligen reklamera, men det är klart om du köpt dem förra våren kanske de tycker det har gått för lång tid. Men testa, man vet aldrig. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera