Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 19 december 2015

Fröken i Söder- jullov!

Nu har jag ett efterlängtat jullov. Firade med en bit mat med några kollegor och sedan blev det mys hemma. Fick fina rosor av maken. 


Det kommer att bli härliga dagar med barn, vänner och familj.
Vi träffar goda vänner ikväll och under dagen blir det lite småfix inför julen.
Jag känner mig inte stressad, man hinner det man hinner. Tidigare har jag jagat runt, fixat och donat för att det ska bli så perfekt jul som möjligt, men faktiskt blir det jul ändå.
Hinner jag inte storstäda blir det ett varv med dammsugaren.
Pepparkakshus har vi inte gjort, det får bli om vi hinner. Granen är inne, klappar fixade och alla är friska- det är huvudsaken.

Fram till jul ska jag njuta av att spendera tid med barnen( maken jobbar) och besöka simhall, gå på bio mm som de gillar. 
Gåbortpresenten till kvällen är klar: hemgjord, gammaldags Dunderglögg och saffranskola från Lagerhaus. Lagerhaus har väldigt fina presenter till julklappsspel och gåbortpresenter, ett litet tips! 

Önskar er alla en fin helg! Kram 

5 kommentarer:

 1. Kan bara instämma, att julen kommer oavsett man har gjort allt det där man ville förr. Här har jag sänkt ribban och tar det som det kommer, orkar inte slå knut på mig. Vill bara njuta av familjen och julkänslan. Kramizz och ha en jättefin lördag/Laila

  SvaraRadera
 2. Det finns olika fördelar med olika yrken, jullov är definitivt en av de delar av läraryrket jag skulle kunna tänka mig just nu ;-) Men jag vill definitivt inte byta med dig när du står i klassrummet.
  Jag tycker du har en väldigt sund inställning till julfixet, man hinner det man hinner. Det viktigaste är ändå familjen och att få umgås under lugna former.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Skönt med jullov. Fin gå bort present och en underbar rosbukett du fått av maken. Ha en fin helg du med. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Lyxigt skönt för oss! Nu får vi njuta av ledigheten och det är vi väl värda.

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 5. Så sant, så sant... Julen kommer ändå, och vem vill ha en husmor med gamnacke på självaste julafton?? Igår hade maken och jag köttbullstävling, dessutom gjorde vi till och med skinkan, för jag jobbar ända till kl 17 dagen före dopparedagen. Så i år får traditionerna flyttas lite..
  Stor 4:e adventskram från Kate

  SvaraRadera