Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 31 januari 2016

Fröken i Söder- en hektisk vecka och en tävling

God kväll!

Tittar in lite snabbt efter en vecka med sjuka barn( feber, förkylning, hosta), släktkalas och barnkalas- minstingen har fyllt fem 

och flyttning av mina föräldrars bohag från stort hus på landet till bostadsrätt i stan. Min syster och hennes man har också varit här så igår fick vi till en god middag efter flytten i- det var vi värda!

Det tar nog ett tag innan våra föräldrar kommer helt tillrätta och de kanske kommer på att de tagit med sig lite för mycket möbler...;-) men helt säkert är det inte. 
Har sovit alldeles för lite i veckan pga att barnen har hostat, svettats, vill dricks, kissa etc på nätterna.

Jag kör med Argi+ varje morgon och blir förvånansvärt pigg och alert. Detta håller i sig hela dagen. Hade aldrig råkat jobba i veckan utan den. I går fick alla "flyttgubbar"ett glas.
Läs mer om Argi+
En annan produkt man blir pigg av är Bipollen, just nu lottar jag ut en burk värd 175kr.

Bipollen sägs vara ett av naturens mest unika och kompletta födoämnen. Bipollen sägs nämligen innehålla i princip alla enzymer och coenzymer som kroppen behöver. Pollenkornen, som även kallas växtpollen, är egentligen klumpar av hanfröer från de växter som blivit besökta av biet.
Bipollen är perfekt för dig som tränar
Pollenet kan ha en positiv effekt för ökad muskeltillväxt, energi och styrka, stärka immunförsvaret, öka den sexuella lusten, släta ut rynkor, förbättra minnessvikt och koncentrationssvårigheter och stimulera syreupptagningen.
Proteininnehållet är 5-7 ggr mer än i nötkött.
Bipollen har en ganska söt smak och kan ibland ha en lite havreliknande eftersmak. Man kan strössla bipollen på bakverk, smoothies, sallader, osv eller så tar man det som en tablett varje dag till frukost till exempel.
Jag säljer både Argi+ och Bipoolen genom Forever.

OBS! En liten dos bipollen(1/4 tablett) tas för att utesluta allergisk reaktion. Därefter kan den dagliga dosen gradvis ökas till en tablett tre gånger dagligen.
Om du är extremt allergisk mot bistick kan detta livsmedel ge en anafylaktisk chock. Annars gäller allmänt förnuft, att introducera nya tillskott sakta. Bipollenet kan inledningsvis ge huvudvärk, illamående och hudirritation då det är ett mkt näringsintensivt livsmedel, men personligen har jag aldrig känt av någon av dessa effekter.


Skriv ditt namn i kommentarsfältet nedan eller gilla på instagram stinaisoder före 5/2 så deltar du i utlottningen av en burk bipollen. Skickar burken till dig på posten om du vinner 
Kram Stina 

7 kommentarer:

 1. Ja det är ni verkligen värda! Man måste fira alla sådana trevliga tillfällen. Bipollen tar jag varje dag för jag vet hur nyttigt det är. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Grattis till femåringen och hoppas ni mår bättre.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Man kanske skulle prova. Trött. Hoppas på tur. Kram Anki

  SvaraRadera
 4. ja varför inte ,,detta lät ju spännande,är gärna med o tävlar,,,Mvh Annelie P

  SvaraRadera
 5. Spännande, är gärna med och tävlar.
  Hoppas ni kryar på er fort och att det lugnar ner sig
  för er. Önskar dig en skön och slapp fredag.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. ClixSense is a very popular work from home site.

  SvaraRadera