Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 28 augusti 2016

Fröken i Söder- fullt fräs

En lång bloggfrånvaro så är jag här igen.
Har börjat jobba,maken har fyllt år,  varit i Stockholm förra helgen och haft en fantastisk helg.

 I går var vi ute med båten och idag har vi köpt skor( 7 par!!!- fast vi är ju fem personer i familjen) varit i skogen och storstädat. 
Jag fyndade gröna växter på Blomsterlandet och gladioler i mataffären så nu är jag laddad för en ny vecka.
Vi har i sedvanlig ordning checkat av veckan, gjort matlistor, handlat och styrt upp vem som hämtar på dagis/ skola, möten, fritidsaktiviteter mm

Idag bjuder jag på en nygammal favorit; Sötpotatissallad efter recept från Remsans bistro.
Tärna sötpotatis och rosta i ugnen med olivolja, salt och peppar på 225 grader ca 25-35 min.
Lägg en bädd m babyspenat på ett fint fat, lägg på bitar av fetaost och avokado och avsluta med sötpotatisen. Supergott!

På hösten brukar jag köra en kickstart för att komma in i sunda vanor igen. Gillar inte bantningsmetoder eller dieter, men med denna kickstart får man äta en hel del och man blir pigg och fräsch efter. Jag och maken kör i 9 dagar. Dag 1 och 2 är två lite " tuffare" omställningsdagar, medan dag 3-9 går lätt som en plätt.
Så här har vår dag sett ut, barnen har ätit annat - faktiskt säger vi inte att vi kör kickstart. De fick broccolisoppa och pannkakor ikväll, vi åt bara soppa. 


Är du intresserad av att veta mer om denna kickstart? Smsa mig på 0733-321626. Har just nu ett kanonerbjudande! 
Kram och trevlig kväll/ Stina 

4 kommentarer:

 1. Moha

  Välkommen! Tack och lite om mig själv! Hej på er!

  Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.

  Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv.

  Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig.

  Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär. Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den.
  frikraftenstext.blogg.se

  Jag kommer att använda denna blogg till att skriva löpande texter och/eller dikter om mina upplevelser, tankar & känslor.. Denna blogg är privat men ni kan läsa, gråta och skratta för er själva. Kärlek till er! /Frikraft. Tittar gärna in.

  Hemsida: http://frikraftenstext.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Den där sötpotatissalladen fångade jag fr dig i somras, och testade och gud så god den var. :-) Så det kommer vi att ha flera gånger. Kramizzz Laila

  SvaraRadera
 3. Men ibland går ju tiden så fort och vi har ju så mycket annat.
  Kram Anette

  SvaraRadera