" Jag är en sällsynt pärla" Gäller att skryta med sig själv även om inte så många förstår (franska) ;-) |
Även denna topp inhandlades på Promod.# Hotelldörr i bakgrunden |
I kväll blir det grillat och sötpotatissallad som är supergod
Rostad sötpotatisallad med avokado och fetaost, 4 pers.
Sätt ugnen på 225°. Lägg sötpotatisbitarna i en ugnsform, ringla över lite olivolja och krydda med salt samt peppar. Rosta dem mjuka i ugnen i 20 minuter och låt dem sedan svalna lite.
Sötpotatissallad. Fat Jelly Bean |
2 stor sötpotatis, skalad och delad i mindre bitar
flingsalt & nymald svartpeppar
70 g babyspenat
150-200 g fetaost
2 avokado, i mindre bitar
Sätt ugnen på 225°. Lägg sötpotatisbitarna i en ugnsform, ringla över lite olivolja och krydda med salt samt peppar. Rosta dem mjuka i ugnen i 20 minuter och låt dem sedan svalna lite.
Lägg upp spenat, den rostade sötpotatisen, fetaost och avokado på ett stort fat. Strö över lite mer flingsalt och ett par varv med pepparkvarnen. (Recept från Remsans Bistro)
Önskar dig en härlig fredagkväll!/ S
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar