Väskan (klicka på länken)
I dag tänkte jag tipsa om en fräsch potatissallad som är god både till buffébordet och grillat.
Stinas potatissallad (4-6 portioner)
- 1 1/2 kg potatis, kokas och delas
- 1 liten påse ruccolasallad ca 65 g
- 1 knippe sparris, dela i 3 bitar och lägg i kokande vatten. Koka 2-3 min
- 2-3 salladslökar, skär i fina bitar
- 1 ask körsbärstomater, halvera
- 1- 2 paket fetaost, skär i tärningar
Blanda oljan, vinägern och kryddorna och ringla över.
- 3 msk olivolja
- 2 msk balsamvinäger
- flingsalt och grovmalen svartpeppar
- ev. lite balsamicocreme att ringla över
Här kom det med en liten fot...och någon har redan hunnit börja |
Färdig att ätas |
Vi , framförallt barnen, gillar minimarränger och minimarchmallows till glassen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar