Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 4 januari 2014

Fröken i Söder är uppe med tuppen

Under minst ett års tid har jag ställt klockan varje lördag för att gå upp och träna. Passet kallas gymcirkel och är en kombination av gymredskap och kondition. Man blir riktigt trött, svettig och kör igenom hela kroppen på 40 min. Tempot är högt och musiken bra, sedan är man hemma hos familjen igen innan klockan slagit halv tio.
#Osminkad mamma #på väg till gymmet# fortfarande mörkt ute. 

Under 2013 hade jag som mål att träna tre gånger i veckan ex gym, löpning, spinning. Hann jag bara träna ett pass i veckan, blev det två på helgen. Jag sprang även Kalmarmilen på mindre än en timme och det trodde jag inte när året började.
Nu ska jag inte låta alltför redig, vissa veckor blev det bara ett eller två pass. Någon vecka blev det inte med något pga sjukdom eller att jag eller mannen var iväg på jobb.
  Barnen och deras aktiviteter prioriteras och jag försöker lägga all träningstid tidigt som attan eller när de små lagt sig och stora ändå kollar på Tv eller är med kompisar.
Utöver detta blev det en hel del hundpromenader eftersom vi skaffade vår ettåriga Jack Russel Ove i somras.
Mina träningsmål för i år är att öka distanserna när jag springer samt träna 3-4 pass/ vecka(inklusive löpningen).
Vad vinner jag på detta? Det är nog väldigt individuellt, men för min del är jag gladare och piggare.

Vad ska ni hitta på de lediga dagar som är kvar?

Denna helg blir det fotbollskupp för dottern, insamling av PET-flaskor till förmån för dotterns skolresa, köpa nya blommor och byta ut julblommorna mm
Vi ska även lämna minstingens nappar till tomten.
M som fyller tre i slutet av januari ska sluta med napp så nu tar vi ett krafttag sista lediga dagarna(GIV MIG STYRKA OCH TÅLAMOD!!!;-) )
Ha en härlig helg! Kram Stina5 kommentarer:

 1. Hej! Ja, träningen måste jag ta tag i! Förr tränade jag flera gånger i veckan men förra året blev det inte mycket av kan jag säga..men i år så!! :) Ha en bra dag!! Kram

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat! Det var en fantastiskt fräsch osminkad mamma i gryningen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Morgonträning är toppen kram Diana

  SvaraRadera
 4. Älskar morgonträning. Drar oftast ut på löparrundor innan de andra i familjen har vaknat, sen har man hela dagen framför sig....!
  Idag säger maken att han ska såga av benen på min gamla skänk, för att det ska passa bättre som tv-bord. Jag vet inte, ja......
  Kramis Kate

  SvaraRadera
 5. Morgonträning är perfekt! Jag brukar träna före jobbet, det är kanon :). Men det är ju även skoj att ibland gå på instruktörsledda pass och då blir det kvällstid.
  Lycka till med nappavvänjningen! /Jennifer

  SvaraRadera