Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

måndag 7 juli 2014

Fröken i Söder- hur tänkte jag?

Hur tänkte jag egentligen när jag bokade tandläkartid? Kl. 6.30 i morse var det årlig undersökning hos tandläkaren. Jag ber alltid om tidig eller sen tid, men inte tänkte jag att vi var lediga båda två och kunde sova lite längre idag.
Nu är undersökningen gjord, inga hål som tur var.
Dagen ska spenderas på en ö i Kalmarsund och i kväll ska vi hälsa på kompisar som fick sitt andra barn för ett par veckor sedan.
På helgens fyrtioårsfest fick jag användning för min nya rea-klänning från Kappahl. Jag kombinerade med skor och halsband i blått.
Klänning Kappahl,(rea 250 kr) Skor Ellos,(på rea just nu, finns även i svart) Halsband Indiska 149 kr(finns i fysisk butik, slut i webshop), Armband Sophie by Sophie för Childhood
 Vi träffades hemma hos Helena, längst till vänster före festen. Jag ser ut som en jätte på kortet, men jag är bara 171 cm lång. Skorna gör nog sitt, tror jag.
Festen var jättetrevlig med både god mat, dryck, roliga lekar. Så här galet blev det också under kvällen när någon som inte deltog på festen "smög" in och körde runt fyrtioåringen en tur i trädgården, ganska oväntat inslag för både henne och oss andra...

I går planerade vi veckan, veckans mat och lite aktiviteter vi ska göra under semestern. Denna vecka blir det bl a en tur till High Chaparall.
Gör ni några utflykter i sommar?
Ha en fin dag! Kram Stina


4 kommentarer:

 1. Så kul med stort party! Fining!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Haha, jag brukar göra liknande tabbar med tiden hihi!

  Vad fina ni är allihopa! Jag tippar på att det är en lång person som tagit kortet :-). Vi skrattade nämligen ihjäl oss när en kompis sambo skulle fota. Det blev lite liknande detta foto fast mycket värre!!! :-).

  Kram malin

  SvaraRadera
 3. Så jättefin du var i din partyklädsel! :)
  Typiskt att boka tidig tid på ledig dag ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 4. 6.30???? Nä då vet inte jag vart jag har rumpan ens;-)
  Skönt det gick bra=)
  Så himla fin klänning!! Attans att jag inte hann in där idag, men hittade en blå/vit randig klänning på Gina iaf:) Man måste ju vara fin på kalas;)
  Natt natt!
  Kram Anna

  SvaraRadera