Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 23 november 2014

Fröken i Söder- Jultidningar och kakor

Idag har vi gjort en himla massa; tvättat, köpt vinteroverall till minstingen, köpt mössor, hämtat ut och monterat nya sängbord, varit på fotbollsträning med mellankillen. Klockan ringde redan 6.30 då jag var uppe och fixade kycklingsallad till dottern som har varit i väg med sitt fotbollslag i Växjö hela dagen.

Jag har sorterat dotterns jultidningar i påsar till de som beställt samt sorterat kakorna som E sålt med sitt fotbollslag. Nu ligger de redo för leverans paketerade och klara.
Vi köpte själva lite kakor och tidningar bl a köpte jag Denise Rudbergs kokbok som verkar vara toppen. Kanske ett julklappstips till någon som gillar matlagning?!Jag åker till Litauen med en kollega på jobbet på tisdag t o m fredag, så jag vill ha så mycket som möjligt fixat innan. Vi åker i väg och träffar andra kollegor från Litauen, Danmark, Tyskland och Polen för att planera ett elevutbyte en vecka i månadsskiftet maj-juni. I maj tar vi med oss åtta elever över till Polen då de under en vecka ska göra olika projekt tillsammans med ungdomar från andra länder.

Jag avskyr verkligen att åka färja både p g a av saker som kan hända men även av att jag blir så sjösjuk.
Nu har jag testat lite olika "droger" de senaste gångerna jag varit i Tyskland och Litauen och kommit fram till att Calma(åksjuketuggummi) i kombination med apotekets armband funkar utan att jag blir påverkad. När jag tog åksjuketabletter(Postafen) blev jag så sömning dagen efter(konstigt nog inte samma dag) att det nästan krävdes tändstickor för att hålla korpgluggarna öppna...och jag tog bara en tablett!

Jag hoppas kunna lägga in några inlägg innan jag åker. På färjan funkar inte WiFi men har jag tur kanske det funkar på hotellet i Klaipeda på onsdagkvällen.....
Kram Stina


9 kommentarer:

 1. Men vad spännande. Synd att du mår dåligt. Jag tycker du hinner så mycket.. Måste bero på åldern.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Vilken spännande resa du har framför dig. Hoppas du mår bra på båten, det är inte kul att vara sjösjuk.....Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Å himmel så mycket ni hunnit med!! Vilka batterier kopplar man in för att få sån energi;-)
  Låter som en riktigt spännande resa ni ska på!!! O så hoppas jag så klart att resan ska gå bra och att du kan känna dig lugn och inte må dåligt.
  Va rädd om dig och ha de fint vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken effektiv dag. Hoppas du får en bra resa!

  SvaraRadera
 5. När jag tänker efter och läser allt du gör så känner jag igen mig... Galet vad man har att göra hela tiden! Ja jag ska ju inte t Litauen! Hoppas du får en trevlig resa och att du slipper sjösjukan
  Kram på dig
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Men oj vad du har stått i! Hoppas du får en bra resa och att havet håller sig lugnt!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Ha en trevlig vecka och hoppas båtfärden går bra!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas resan gått bra. Vilken kreativ helg ni har haft! Kramar och sköt om dig / C

  SvaraRadera
 9. Oj vad mycket ni har hunnit med, skönt att beta av lite.
  Hoppas resan går och att det blir givande.
  Kram Pia

  SvaraRadera