Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 15 november 2014

Fröken i Söder- skoltavla

För ett tag sedan fyndade jag en svart skoltavla på Campadre. Jag skriver matsedel varje vecka, så den kommer nog till användning. Jag ska bara komma på ett bra ställe att ha den på.
I går när grannen var över skrev jag kvällens meny på tavlan. Mannen i huset grillade ute och det blev väldigt gott. Vi hade en trevlig kväll, barnen lekte och vi vuxna njöt av fredagslugnet som infann sig ganska snabbt efter maten.

I dag har vi lämnat dottern vid fotbollsklubben där 18 fotbollstjejer ska sova över med sina ledare.Tidigare i dag har de spelat lasergame och ätit pizza. Vi är väldigt tacksamma, för ledarna gör verkligen roliga aktiviteter med våra barn.

Både jag och maken har sprungit idag och så har jag varit i skogen en sväng och plockat lite mossa mm till planteringar och adventspynt.
I morse bokade vi flygresa till Italien i maj, SAS hade billiga resor så det kostade endast 6700 kr för oss fem t o r( och då går dottern som vuxen eftersom hon fyllt 12). Bokar man senare brukar priset vara minst det dubbla.

I kväll har vi ätit pizza, det var jättelänge sedan och riktigt gott. Det är skönt att slippa laga mat ibland, eller hur?!
Nu blir det lite " Så mycket bättre" och sedan tidigt i säng.
Ha en fin lördagskväll! Kram

7 kommentarer:

 1. Perfekt med en sån där tavla. Skönt med löparrunda och skönt att ha resan bokad. Jisses vilket hus ni har till salu där i Kalmar, vi kollar lite efter boende där nere (bara en stuga) men det där var verkligen inte min stil. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vad häftigt att skriva menyn så. Och gott låter det också. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Å va fint! Å himmel va snyggt du skriver!
  Å Itaien i maj...hmm...det kanske vore nåt för oss att spana in...
  Vi har ju 20 årig bröllopsdag då..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. E så snyggt med en svarta tavlan, vi ha en stor egenproducerad som hänger vid matbordet, där har vi även måtten på barnens längd genom åren. :-) Va skönt att ha en resa att se framemot. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 5. Vad fint skrivet och vilken god mat.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Vad läckert med en menytavla, och så himla fin handstil du har, och matsedeln.....! Lyxigt med en Italienresa att se fram emot i vår!
  Kram Kate

  SvaraRadera