Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

söndag 21 december 2014

Fröken i Söder- sköna söndag och att gömma saker för sig själv...

Visst är söndagar extra sköna när man vet att man är ledig på måndagen?!
I dag har jag och min väninna kört trippelpass igen(indoor 45 min, gymcirkel 45 min och spinning 45 min). Det är jättekul och man orkar faktiskt mer än man tror.
I eftermiddags tog vi en tur till den lokala 4H-gården med barnen där de fick klappa djur och leka av sig. Solen har varit framme här idag och det gillas.

Jag har inventerat julklapparna som ligger oinslagna i säkert förvar och sett att det nog behövs någon komplettering till dottern och maken som jag får göra till i morgon. Vi vuxna spelar paketleken och ska ha två julklappar var för 100kr/st. Detta måste jag också fixa under morgondagen.
Jag tror att vi kommer att köpa en flaska Rotari(bubbel), en biobiljett, någon snygg marschallhållare och  några smågrytor liknande La Creuset.
Har ni sett några snygga marschallhållare någonstans? Jag tycker att det finns en hel del fula, så förslag mottages tacksamt.

I dag har jag utnyttjat en julklapp som jag fick förra året. Jag hittade den i min byrålåda och det var i grevens tid innan den gick ut.
Julklappen jag hittade var ett presentkort på en e-bok/ljudbok på E2Go. Jag har aldrig lyssnat på en ljudbok, men det kan ju vara skönt på promenaden eller när man ligger i badet.
Jag valde senaste elegant crimeboken av Denise Rudberg. Boken "lagras" i min bokhylla som kommer upp när jag loggar in via appen som finns.
Har du inte läst någon bok av Denise Rudberg kan jag varmt rekommendera hennes böcker. Hennes böcker "Tillsammans" som finns i tre delar är superbra böcker om du ska köpa böcker till en tjej eller kille mellan 15-18 år.
Vill du ha något som inte är deckare eller för ungdom så kan jag tipsa om storlek 37, Jenny S, O.s.a
m fl


Polkasnaps
Snapsen är klar och står på kylning till jul. Jag hoppas att någon gör denna snaps i jul, ni kommer inte att ångra er. Ni kan t om göra den på julaftons morgon, då polkaskruvarna löser upp sig supersnabbt. För er som missade receptet är det 35-40 cl vodka och en strut med polkagrisskruvar. Vanliga polkagrisar gör snapsen grumlig.

Vissa saker får man gömma även för sig själv....Kolorna med turkisk peppar från Jennys matblogg var så goda att jag har fått ställa ner dem i vår extrakyl i källaren så det ska bli några kvar till jul.
Är ni lediga i morgon?
Kram Stina

7 kommentarer:

 1. Vilken fin färg på snapsen. Hur mycket sprit och hur mycket polkagrisar? Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Grymt med träningen det låter roligt och svettigt!
  Vi kör också julklappsleken! Det blir tuffa tag speciellt när mln lillebror och jag sitter vid samma bord hehe
  Jag jobbar imon och tisdag!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Imponerand av din träning, ska försöka köra hårt i jul nu när jag är ledig.
  Vi brukar köra julklappsleken på nyår, det är alltid roligt.
  Jag jobbar i moron bara, men det blir inte någon lång dag, 2 möten och jullunch sen blir det hem.
  kram Pia

  SvaraRadera
 4. Duktig du är som tränat så. Här blev det bara promenader trots mycket godsaker... Så fin flaska med snaps. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Massor av bra tips hos dig här. Snapsen ser spännande ut och godiset också. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 6. Men den kolan blir jag väldigt nyfiken på att göra! Jag har köpt den godaste kolan jag vet salmiakkola heter den. Kram och god jul! Pernilla

  SvaraRadera
 7. Både snapsen och kolorna lät ruskigt goda!
  Jag jobbar idag och i morgon, men det känns helt ok. Rätt skönt när det är lugnt på jobbet.
  God jul kära du!
  Kram Helén

  SvaraRadera