Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

lördag 14 februari 2015

Fröken i Söder- alla hjärtans dag

I morse kickade jag igång med ett gymcirkelpass i arla morgonstund. Denna vecka har jag bara hunnit med 2 pass, dagens och en löptur med hunden i går.
Vissa veckor hinner man inte mer, det är bara att acceptera. Jag har ju hunnit med annat roligt istället.
I går gjorde vi egen pizza och vuxenpizzan blev en favorit i repris, en vegetarisk dessutom. Testa att göra denna, den är supergod!
Pizzareceptet hittar du här.
I torsdags fick jag så många fina blommor av gästerna på inredningspartyt och i går en "Alla Hjärtansdagbukett" av maken en dag för tidigt. Jag älskar verkligen blommor så det är toppen att ha både buketter och små vårblommor i krukor i hela huset.



I dag har vi varit på stan. Barnen har fått köpa lite godis till i kväll. Vi har också haft besök av våra vänner från Karlstad som är hemma på festligheter i helgen. Vi bjöd på lite nyttigt och onyttigt att äta. Jag tycker det är smidigt när man får plocka ihop sin egen fruktsallad och välja glass eller kesella till. Oftast brukar jag baka något när vi får fikabesök, men detta funkar också bra om man inte hinner.



I kväll ska vi ut och äta tillsammans med några andra par på en italiensk restaurang. Vi startar här hemma med ett glas bubbel och beger oss sedan in mot stan. Denna kväll är planerad sedan ett par månader och detta var datumet som alla kunde.
Vad hittar ni på i kväll? Mello?
Kram Stina


8 kommentarer:

  1. Vilken fin bukett med rosor, och gott med fruktsallad. Föredrar det helt klart framför fikabröd. Gott med pizza, har precis gjort en deg till mig och maken. Ska ha salami på den har jag tänkt. Yngsta dottern bjuder kompisen uppe i köket på Alla Hjärtans Dag-middag: Grillad kyckling och potatissallad, bröd & sallad just nu!!
    Hoppas Ni får en trevlig kväll, kram Kate

    SvaraRadera
  2. Så fina blommor. :-) Ni får ha en supertrevlig kväll. Här blir det om en stund mongolisk buffé och sen blir det lite schlager prosecco (efter tips fr dig :-)) till just mellon. Kramizz Laila

    SvaraRadera
  3. Hemmagjord pizza gör gärna killarna i det här huset. Jag som äter lchf gör omelettpizza, väldans gott det med. Plocka sin egna fruktsallad är perfekt, alla får det man gillar. Här blir det bubbel och kanske mello. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Hemgjord pizza och dessutom vegetarisk, kan inte bli bättre. Vilken underbar bukett och kannan är sååå fin.Jag är otroligt godissugen i dag så munvattnet rinner nu. Här blir det kanske lite ost och popcorn i kväll. Kraaam Pia

    SvaraRadera
  5. Pizzan ser jättegod ut och mycket mumsigt hos dig! Ja det blir väl mello o popcorn här...har varit trött och hängig ett tag så det blir tidigt i säng sen!
    Ha en skön alla hjärtans dag,
    Titti

    SvaraRadera
  6. Vackra blommor och så mycket gott hos er! Hoppas ni har en mysig kväll, här slappar vi framför mellon. Kram Suss

    SvaraRadera
  7. Vad gott det såg ut! Så duktig du är som tränar så regelbundet. Kram Pernilla

    SvaraRadera