Populära http://bloggar.besökstoppen.se/

onsdag 4 februari 2015

Fröken i Söder- en ny Glossybox och en nära döden upplevelse.....

I går fick jag en Glossybox igen, alltid lika spännande att knyta upp snöret, ta bort det frasiga pappret och se vad man får...
Jag brukar behålla det jag använder, dottern tar något och resterande har jag som en extra "give-away" till någon fin vän.
I denna box fanns:
 • Schampo och balsam från Dove som ska återfukta och ge en rejäl volymboost
 • Läppbalsam-för var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla
 • Ansiktsvatten/toner från Kueshi
 • Garlic Nail Treatment från Absolute New York. Ger liv till sköra naglar och luktar inte vitlök
 • Ögonskugga från Make-up store. Bara denna produkt är mer värd än priset på hela boxen.
I går testade jag något nytt- intervallöpning i grupp på mitt gym. Detta ingår i medlemsskapet och det är ju bra med intervaller när man tränar löpning(och såååå tråkigt).
När jag väntade in de andra såg jag ett antal spänstiga, atletiska killar som hade jackor med "Runningclub-tryck" och pulsklockor. Jag kände mig "lätt" malplacerad redan innan själva träningen kört igång. Vi startade med att springa några km ut till vårt motionsspår. Detta gick väldigt snabbt, nästan lika snabbt som om man varit jagad av en mördare eller polisen.Det fortaste jag sprungit så långt, men jag hängde med i den bakre klungan...

När vi kom ut till motionsspåret var det intervaller i en backe(jag fick håll i första intervallet, men det gick över efter några minuter)följt av "idoten" på en 160 m bana. Efter detta var det "lätt jogg" tillbaka. "Atleterna"joggade inte...men det gjorde jag. Hela vägen tillbaka joggade jag lugnt, instruktören(en tjej som gjort 5 Ironman och 2 dubbla Ironman) sa "Nu är du långt över din bekvämlighetszon, eller?" Jag bara nickade, men jag gjorde det....nu återstår att se om man vågar ge sig på passet igen......
En annan deltagare på passet hoppade upp på sin cyklel och cyklade till sin crawlkurs och jag kravlade mig bort till bilen, åkte hem, tog en dusch och däckade i soffan lätt illamående och utmattad.

I natt har jag sovit som en stock.

Ha en fin onsdag! Kram Stina

10 kommentarer:

 1. Bevaremigväl!!!!! Jag blir illamående bara jag läser det vännen... Starkt av dig!!
  Men antar att jag med varit lika envis och bara hittat det sista krafterna som överhuvudtaget finns i kroppen och bara kört tills man stupade.. Förstår att du sovit gott inatt;-) Kanske lite träningsvärk med eller;-)
  Tur du har en glossybox som lite lyx nu då:)
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh herregud och du lever idag. Det var riktigt bra gjort av dig må jag säga. Har inte tränat på en vecka så det börjar bli dags nu. jag har gjort ett uppehåll med dessa boxar, men det var kul i början när man öppnade.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Åh Herregud - jag hade nog tuppat av redan i första backen!!! Att du pallade var ju jättebra! Men visst sover man bra när man rört på sig!
  Jag ska släpa mig till gymmet i morgon. Usch är så otränad och känner mig inte bekväm. Men nu har jag ju köpt ett kort och dessutom dragit på det i över en vecka.

  kram Malin

  SvaraRadera
 4. Busvissling, grymt jobbat tjejen, hoppas verkligen du gav dig själv en klapp på axeln o sa fasiken vad bra jag är, för det är du verkligen. Själv hade jag nog behövt syrgas eller rättare sagt jag hade inte ens kommit så långt, för först måste man ta sig till gymmet o där är jag inte än. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Grymt jobbat!! Jag hade nog dött redan i början... jag har så lätt att hamna i bekvämlighetszonen!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Wow, grymt bra jobbat!!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du är grym! Visst är det kul att öppna Glossyboxen? Kram Anette

  SvaraRadera
 8. Har länge tänkt på att skaffa Glossyboxen och efter ha sett din låda så måste jag skaffa boxen.

  SvaraRadera
 9. Grymt gjort! jag är impad.. skulle typ ha dött. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 10. Heja dej, så duktig du är!! Nästa gång kommer det kännas enkelt! Mina förkylningar bara avlöser varandra så inte mycket träning för min del :(. Hör av mig i dagarna- kramar!

  SvaraRadera